Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: Nowosc. Cukrzyce mozna wyleczyc!!! (Przeczytany 26935 razy)
|
adampio
Go
|
27.06.2011 Dziennik telewizyjny o godz 19.30 oglasza wiadomosc, ze brytyjscy uczeni znalezli diete na cukrzyce II. 600 cal, bez cukru itd.
Ja mysle, ze nadszedl czas aby tym pierdolom polozyc kres i ze wszystkich sil pokazac tym idiotom kto i kiedy to zrobil. Malo tego- jakie osiagnal wyniki. Jak mozna siedziec i ogladac te farmazony. "Brytyjczycy znalezli sposob na wyleczenie z cukrzycy II". Niech Bog chroniPolske!!!
Zal dupe sciska jak sie tego slucha.
Trzeba cos zrobic.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Prawda!
Dodatkowo: te 600 kcal co pacjentowi wróży?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze, że chociaż w Szwecji coś się dzieje i to w dobrym kierunku...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chociaż to już dawno powinno wyjść z Polski i to w lepszej wersji...Pewnie nikt na świecie na nowo nie odkryje Diety Optymalnej, ale rożne jej składowe będą sobie różne osoby przywłaszczyć - jako własne odkrycia...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
27.06.2011 Dziennik telewizyjny o godz 19.30 oglasza wiadomosc, ze brytyjscy uczeni znalezli diete na cukrzyce II. 600 cal, bez cukru itd.
Ja mysle, ze nadszedl czas aby tym pierdolom polozyc kres i ze wszystkich sil pokazac tym idiotom kto i kiedy to zrobil. Malo tego- jakie osiagnal wyniki. Jak mozna siedziec i ogladac te farmazony. "Brytyjczycy znalezli sposob na wyleczenie z cukrzycy II". Niech Bog chroniPolske!!!
Zal dupe sciska jak sie tego slucha.
Trzeba cos zrobic.
Gdzieś to już na forum widziałem. Może w PRASA?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie zrozum mnie zle, Wojciechu, nie mam zamiaru Cie w zaden sposob obrazic ale masz taka cholerna tendencje do zasmiecania watkow swoimi uwagami, ktore wybijaja z rytmu. No i co z tego, ze gdzies to widziales? Co w zwiazku z tym? Co, po przez to stwierdzenie, chcesz nam powiedziec? Ze mamy dac sobie spokoj z dyskusja na ten temat?. Popatrz na innych, ktorzy nie pisza na formum - pewnie nie maja nic innego do powiedzenia. To takie male wtracenie.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Chociaż to już dawno powinno wyjść z Polski i to w lepszej wersji...Pewnie nikt na świecie na nowo nie odkryje Diety Optymalnej, ale rożne jej składowe będą sobie różne osoby przywłaszczyć - jako własne odkrycia...
Bo sie za malo w tym kierunku robi. Ogladam czasami Rozmowy w Tloku i kilkakrotnie byly tematy diet. Ludzie prezentowali rozne diety od kopenhadzkiej do nie wiem jakiej. Nikt na temat DO czy tez dr. Kwasniewskiego nie wspomnial. A przeciez tak duzo osob o diecie wie. Chyba, ze to zludzenie. Obracamy sie w srodowisku, ktore zna nasz sposob zycia i myslimy, ze wszyscy wiedza.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nie zrozum mnie zle, Wojciechu, nie mam zamiaru Cie w zaden sposob obrazic ale masz taka cholerna tendencje do zasmiecania watkow swoimi uwagami, ktore wybijaja z rytmu. No i co z tego, ze gdzies to widziales? Co w zwiazku z tym? Co, po przez to stwierdzenie, chcesz nam powiedziec? Ze mamy dac sobie spokoj z dyskusja na ten temat?. Popatrz na innych, ktorzy nie pisza na formum - pewnie nie maja nic innego do powiedzenia. To takie male wtracenie. To tylko delikatne zwrócenie uwagi, że dublujesz informacje, czyli ... Wnioski w związku z tym? Proszę: nie czytujesz forum, więc zaśmiecasz je dublując informacje, co nic nowego nie wnosi do dyskusji! Ale to tylko taka drobna uwaga, zaśmiecająca...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dobrze, że chociaż w Szwecji coś się dzieje i to w dobrym kierunku...
Szwedzi? Przecież oni są bliżej "diety japońskiej" niż ŻO co zreszta na dobre im wychodzi. Mają dobre rządy i dobrobyt.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo tam w rządzie prawie połowę stanowi ta "ładniejsza połowa"...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale w otyłości są w czołówce Jewropy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i Szwedki zimne bo polodowcowe...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A ja myslalem, ze temat jest zdublowany i zasmiecilem.......
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
34% kobiet i 46% mężczyzn ma ponoć nadwagę! Ale to "tylko" nadwaga Zdefiniowanych jako otyli jest znacznie mniej. Tak przy okazji lubie oglądać programy reportażowe takie z życia ulicy gdzie doskonale widać (w filmach fabularnych gdzie są starannie wyselekcjonowani statyści tego nie uświadczymy) stopień zatuczenia społeczeństwa. To co sie dzieje w amerykańskich programach np. na Animal Planet (Policja dla zwierząt) to jest masakra! Szwedzi za to prezentują się całkiem nieźle
|
|
|
|
|
|
|
wisienka
Go
|
Ogladam czasami Rozmowy w Tloku i kilkakrotnie byly tematy diet. Ludzie prezentowali rozne diety od kopenhadzkiej do nie wiem jakiej. Nikt na temat DO czy tez dr. Kwasniewskiego nie wspomnial. Ja także oglądałam kiedyś program, chyba właśnie "rozmowy w toku", jak pewna para opowiadała,że żywi sie energią z kosmosu... a jeszcze kolejna para - trawą... i tego typu pierdy są emitowane, podawane ludziom jako przykład do naśladowania... Ciekawe co lekarze na to... ale jakby ktoś chciał opowiedzieć o ŻO, to zapewne nie miałby szans, odmówiono by mu... Ta dieta stwarza zagrożenie dla koncernów farmaceutycznych, ludzie zaczną zdrowieć i nie będą mieli czego produkować i zarabiać... Dlatego boją sie wszelkiej publikacji ŻO.Odnoszę wrażenie,że na żadną, nawet najbardziej idiotyczną dietę jak choćby te dwie powyżej, nikt tak nie napadał i nie atakował zaciekle jak na ŻO właśnie... No i dlatego wysnułam takie a nie inne wnioski.
|
|
|
|
|
|
|
wisienka
Go
|
Ale to "tylko" nadwaga Zdefiniowanych jako otyli jest znacznie mniej. Tak przy okazji lubie oglądać programy reportażowe takie z życia ulicy gdzie doskonale widać (w filmach fabularnych gdzie są starannie wyselekcjonowani statyści tego nie uświadczymy) stopień zatuczenia społeczeństwa. To co sie dzieje w amerykańskich programach np. na Animal Planet (Policja dla zwierząt) to jest masakra! Szwedzi za to prezentują się całkiem nieźle Dokładnie! tez zwróciłam na to uwagę.Policje dla zwierząt oglądam regularnie i jestem także zaszokowana zatuczeniem społeczeństwa... policjanci dla zwierząt w większości są otyli, to nawet nie jest lekka nadwaga... a najbardziej podnoszą mi ciśnienie, osoby już o skrajnej wręcz otyłości, którym policja odbiera zagłodzone psy!!! szlag mnie trafia jak to widzę... właściciele ledwie się ruszają , brzuchy na pół metra sterczą z przodu a pies umiera z głodu... i te ich tłumaczenia,że na karmę nie mieli no chyba faktycznie nie, skoro wszystko wydają na olbrzymie ilości pączków, fast foodów i chipsów zapijanych litrami coca colą... Czasami nie daje rady oglądać do końca, bo mi nerwy puszczają...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
stopień zatuczenia społeczeństwa. To co sie dzieje w amerykańskich programach np. na Animal Planet (Policja dla zwierząt) to jest masakra! Szwedzi za to prezentują się całkiem nieźle.. BMI> 27 u mężczyzny to już niezłe brzucho jest! Ale na takie kloce i tuczniki, jak w US, to BMI<30 może uchodzić za szczupłość...
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|
|