|
WojciechS
Go
|
Jeszcze ciekawy link ktory przeczytalem w komentarzach do w/wym artykulu. http://www.pozycja69.com.pl/Nie sugerujcie sie cyfra 6(diabel), adresem(pozycja69), nie ma tam tego o czym myslicie. Jest o wyborach. No przecież to oczywiste! Głosujemy na 22 i mamy Posła!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Kto nie wierzy - http://lex.pl/serwis/du/2011/0112.htm - Art. 233. § 1. Mandaty przypadające danej liście kandydatów uzyskują kandydaci w kolejności otrzymanej liczby głosów. Precyzyjnie i jasno!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest oczywiste... Ale, gdyby ktoś z podlaskiego nie jechał do województwa kujawsko-pomorskiego na wybory, to mógłby oddać głos na Teresę. To też jest optymalny wybór... Też mi się nie podoba pisanie, że osoby mające nazwisko takie samo jak inne sławne osoby chcą to podstępnie wykorzystać. Może i niektórzy tak robią, ale nie można generalizowac sytuacji i wszystkich posądzać o manipulację. Nazwiska nikt sobie nie wybiera (jedynie kobiety przez małżeństwo, ale chyba wyboru nie dokonują względem nazwiska)... I jeszcze ośmieszanie prostych zawodów... Liczy się człowiek a nie nazwisko czy zawód...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mój post jest odpowiedzią na to, że głosujemy na 22
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Mój post jest odpowiedzią na to, że głosujemy na 22
Czy jest jaks akcja z plakatami? Samo glosowanie optymalnych na 22 moze nie wystarczyc. Ktos powinien zaprojetowac plakat, wydrukowac i rokleic w odpowiednich miejscach. Czy OSO o tym pomyslalo? Czy sa na to finanse? Czasu zostalo bardzo malo. Pitolenie na KOCS-ie to nie metoda na promocje kandydata do sejmu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co Ciebie ten KOCS uwiera? Na pewno ZG OSO nie siedzi bezczynnie. Są to ludzie kreatywni...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
"kangur" się przejął! I o to też chodzi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już za parę dni (za dni parę) wszystko się wyjaśni...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Znaczy w Rajculi dostaniemy wytyczne organizacyjne?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pożyjemy zobaczymy. Na pewno temat ten nie będzie pominięty... a wręcz odwrotnie...
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Co Ciebie ten KOCS uwiera? Na pewno ZG OSO nie siedzi bezczynnie. Są to ludzie kreatywni... Zamiast KOCSowac, to sie dowiedz i napisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
"kangur" DAMY RADĘ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...wespół w zespół...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jeśli mogę się włączyć to 10.000 tysięcy głosów mieści się w 200 autokarach, więc akcja propmocyjna w Ciechocinku, Włocławku, może gdzieś jeszcze, na pewno gdzieś jeszcze, jest konieczna.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jeśli mogę się włączyć to 10.000 tysięcy głosów mieści się No, ale prezcież Wyborcy to nie duszyczki Pani Tereso! Wyborcy to nie głosy, a Ludzie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeśli mogę się włączyć to 10.000 tysięcy głosów mieści się w 200 autokarach, więc akcja propmocyjna w Ciechocinku, Włocławku, może gdzieś jeszcze, na pewno gdzieś jeszcze, jest konieczna.
A po dwóch, kolejnych latach żywienia też tak to widać- nasza Tereso?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Właśnie tego troszkę mi brak, jako "punktu odniesienia". Dlatego pytam.
|
|
|
|
|
|
|
|