Blackend
|
No to dawaj namiar bo w moim sklepiku i w dużych sklepach kości szpikowych nie ma
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jeśli masz blisko do Rybnika, to św. Maksymiliana 1, Można zamówić co się chce i jak się chce - tel. 32 739 65 63
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Chwalą też wyroby z firmy Jano. Mają sklep firmowy w Rybniku na Zebrzydowickiej 74, tel. 32 424 03 52, ale ja tam osobiście nie byłem i nie wiem, czy da się z nimi dogadać.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Do Rybnika odpada, za daleko pomimo "prawie" ukończonej A1 No nic dalej będę polował u siebie
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Do Rybnika odpada, za daleko pomimo "prawie" ukończonej A1 No nic dalej będę polował u siebie Sklepy Intermarche zwykle same rozbieraja mieso z półtusz, te najtańsze (czytaj najlepsze) "ochłapy' jak kosci, skórki, czesto nerki tudziez np. możdżki itepe są tam ładnie pakowane i wystawione w ladzie chłodniczej, czasami chodzę koło tej lady żeby sobie np. popatrzeć szukając inspiracji
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nigdy nie byłem w tej sieci, bo tu nie ma ich sklepu! Ale chętnie popatrzę sobie przy okazji, w okolicy.
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Sklepy Intermarche zwykle same rozbieraja mieso z półtusz, te najtańsze (czytaj najlepsze) "ochłapy' jak kosci, skórki, czesto nerki tudziez np. możdżki itepe są tam ładnie pakowane i wystawione w ladzie chłodniczej, czasami chodzę koło tej lady żeby sobie np. popatrzeć szukając inspiracji Selgros tez. Markety kupuja juz nie poltusze ale cale tusze. Chyba ze nie ma calych tusz bo rzeznik robi pol. Ja tam nie jezdze po marketach kupowac. W moim sklepiku moge kupic mozdzek, swinski ryj, podgardle surowe i wedzone, stopki i caly zestaw podrobow. Jak mowia indianie Na choroby serca - gulasz z serc, na problemy z nerkami - cynaderki, na glupizne - mozdzek panierowany
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
To był piekny dzień. Wspaniała atmosfera, super pogoda no i ta kiełbasa z ogórkami z Ostrowa Wielkopolskiego Wszystko było wspaniałe na tym spotkaniu! -Вкусные жариные лапки цыплят. Да? -А ты их едал? -Нет. Мой дядя видал, как барин едал. Tak rozmawiali ze soba rosyjscy chlopi panszczyzniani. -Smaczne sa smazone udka kurczaka. Nieprawdaz? -A ty ich jadles? -Nie. Moj wujek widzial jak pan jadal. Tak jest z niobecnym Wojtkiem na spotkaniu. Nie mial biedak czasu. Byl zajety klikaniem.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
kangur, coś cię do mnie przyczepił przyssawko jedna? I nie chwal się swoimi projekcjami psyche&ciało, bo nie chcę ci przykrości zrobić...
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
To był piekny dzień. Wspaniała atmosfera, super pogoda no i ta kiełbasa z ogórkami z Ostrowa Wielkopolskiego Wszystko było wspaniałe na tym spotkaniu! -Вкусные жариные лапки цыплят. Да? -А ты их едал? -Нет. Мой дядя видал, как барин едал. Tak rozmawiali ze soba rosyjscy chlopi panszczyzniani. -Smaczne sa smazone udka kurczaka. Nieprawdaz? -A ty ich jadles? -Nie. Moj wujek widzial jak pan jadal. Tak jest z niobecnym Wojtkiem na spotkaniu. Nie mial biedak czasu. Byl zajety klikaniem. "Byle co jysz,byle co godosz" powiedzenie Śląskie
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
Cisza... kangur zrozumiał.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo szykuje się do skoku...
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Nie no w Australii teraz budzi się dzień a życie kangura nie jest tak proste jak włascicielki marketu
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Cisza... kangur zrozumiał.
Najwazniejsze, ze Wojtek алюзию понял.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
kangur, lubię Cię i szanuję, ale czasem dziadyga się z ciebie robi, tak jak ze mnie wczoraj...
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
kangur, lubię Cię i szanuję, ale czasem dziadyga się z ciebie robi, tak jak ze mnie wczoraj... Kazdy wiek ma swoje prawa. No good to be dziadyga w mlodym wieku.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|