Zonia
Go
|
Kochani, kto nie ma odpowiedniego zabezpieczenia antywirusowego na swoim kompie, niech nie wchodzi na stronę: www.optymalni.info przynajmniej do czasu odwirusowania strony przez jej administrację! [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trojan atakuje...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Trojan atakuje... Tu jesteśmy bezpieczne
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kaspersky wygenerował z nudów komunikat, aby przypomnieć, że jest i chroni.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Kaspersky wygenerował z nudów komunikat, aby przypomnieć, że jest i chroni. Ale dlaczego akurat w związku z tą stroną i to wtedy, gdy wcale na tę stronę nie wchodziłam... w ogóle nie pamiętam, kiedy chciałam na nią wejść
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Moze to jest FP,u mnie avira nie zareagowala ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gwidon! Przyznaj się, chciałeś z premedytacją złapać tego wirusa! Avira to dobry antywirus, jak nic nie pokazał to... Trzeba poczekać na objawy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kaspersky wygenerował z nudów komunikat, aby przypomnieć, że jest i chroni. Ale dlaczego akurat w związku z tą stroną i to wtedy, gdy wcale na tę stronę nie wchodziłam... w ogóle nie pamiętam, kiedy chciałam na nią wejść W ramach promocji Diety Optymalnej...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Gwidon! Przyznaj się, chciałeś z premedytacją złapać tego wirusa! Avira to dobry antywirus, jak nic nie pokazał to... Trzeba poczekać na objawy. Otóż to...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Kaspersky wygenerował z nudów komunikat, aby przypomnieć, że jest i chroni. Ale dlaczego akurat w związku z tą stroną i to wtedy, gdy wcale na tę stronę nie wchodziłam... w ogóle nie pamiętam, kiedy chciałam na nią wejść W ramach promocji Diety Optymalnej... Co bym już tak całkiem o niej nie zapomniała?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A tak nawiasem mówiąc (pisząc) - strona już odwirusowana
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kaspersky wygenerował z nudów komunikat, aby przypomnieć, że jest i chroni. Ale dlaczego akurat w związku z tą stroną i to wtedy, gdy wcale na tę stronę nie wchodziłam... w ogóle nie pamiętam, kiedy chciałam na nią wejść W ramach promocji Diety Optymalnej... Co bym już tak całkiem o niej nie zapomniała? Maja Ciebie na oku...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Gwidon! Przyznaj się, chciałeś z premedytacją złapać tego wirusa! Avira to dobry antywirus, jak nic nie pokazał to... Trzeba poczekać na objawy. no po to jest antivirus na kompie zeby go testowac nie,albo?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powinni zrobić szczepionki antywirusowe dla komputerów...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja się właśnie dorobiłem windowsa. A tu taki pasztet.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
W ramach promocji Diety Optymalnej... Co bym już tak całkiem o niej nie zapomniała? Maja Ciebie na oku... To aż tak ze mną źle?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja się właśnie dorobiłem windowsa. A tu taki pasztet. To wpisz sobie w "Start" -> "wyszukaj" lub "uruchom" polecenie "mrt.exe" i coś się będzie działo.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A ja się właśnie dorobiłem windowsa. A tu taki pasztet. To wpisz sobie w "Start" -> "wyszukaj" lub "uruchom" polecenie " mrt.exe" i coś się będzie działo. Ten plik, niestety, nie z każdym złośliwym oprogramowaniem sobie radzi
|
|
|
|
|
|
|
|