Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa czytałam u Ciebie już ten opis i zastanawiałam się, czy nerek nie trzeba najpierw w kilku wodach odgotować...?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale wyglądają apetycznie. Lubię duszoną cebulkę...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Teresa czytałam u Ciebie już ten opis i zastanawiałam się, czy nerek nie trzeba najpierw w kilku wodach odgotować...?
Przeczytałam kilka przepisów i było żeby kilka razy odgotowywać a w innych przepisach, żeby kroić surowe. W książce dr Kwaśniewskiego - przepis 217 - też nie ma tego odgotowywania po kilka razy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie ten Twój sposób jest lepszy, bo jak je gotowałam to zapach był niemiły i ich nie jadłam...
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
Witam.Pani Tereso,coś jest nie tak z wyświetlanie strony
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Markos, coś ostatnio serwer szwankuje. Ale chyba już można wejść. Chyba, bo nie wiem czy znowu sensacji nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Znowu nie można wejść
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zrób płatne wejścia to nie będzie Tobie ten tłok zapychał serwera...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tylko, aby VAT i dochodowy odprowadzić! No i składkę zdrowotną i ZUS koniecznie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A wszystko dla sprawiedliwości społecznej
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I obniżenia wieku emerytalnego! Na złość Tuskowi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A da w ogóle jakieś takie ekskluzywne, płatne fora albo blogi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I obniżenia wieku emerytalnego! Na złość Tuskowi... On pewnie nie śpieszy się na swoją emeryturę...taką posadkę to by pewnie chciał sprawować dożywotnio i jeszcze z prawem dziedziczenia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A wszystko dla sprawiedliwości społecznej Rząd się stara aby całe społeczeństwo było jednakowo biedne - dla sprawiedliwości społecznej... A dlaczego piszemy to w wątku o cynaderkach? Może dlatego, że te informacje należy przefiltrować...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go