|
renia
|
I zapamiętać: katar leczony trwa siedem dni, a nieleczony tydzień. Chyba odwrotnie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzieciaki powinny po tym spokojnie spać...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak dobrze widzę, to skórka jest nie obrana? Ale to jedyna rzecz do której się można przyczepić!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzieciaki powinny po tym spokojnie spać... Ale to jest na katar, a nie na dzieciaki!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale to może też byc na dzieciaki - po takiej dawce podwójnej juz sie ich nie słyszy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I zapamiętać: katar leczony trwa siedem dni, a nie leczony tydzień. Chyba, że taki katar zderzy się ze świeżym, rześkim powietrzem. Ale z pewnością się mylę, w końcu to nie ja rodzę dzieci, więc logicznym jest, że gówno rozumiem... (przepraszam) nic nie rozumiem i pojęcia nie mam o trosce o po tomstwo.
|
|
|
|
|
|
|
Vikii
Go
|
I zapamiętać: katar leczony trwa siedem dni, a nieleczony tydzień. HA HA TAK TAK, SŁYSZAŁAM O TYM JUŻ DZISIAJ LEPIEJ DAŁAM MU ŚMIETANKĘ Z ŻÓŁTKIEM NA WIECZÓR I Z CZOSNKIEM I PLECKI I KLATKĘ NASMAROWAŁAM SMALCEM GĘSIM
|
|
|
|
|
|
|
Vikii
Go
|
TAK FRIGA TO JA MAM TEN DISNEMAR Viki! To jest sol fizjologiczna Możesz sprobować zwykłą solą morską dla dzieci np. disnemar (kolo 25zl) i aplikuj kilka razy dziennie, bo widze ze w Polsce ten sinus rinse(kolo 80zl) jest bardzo drogi:( Ja kupilam mojej siostrzenicy w niemczech jak bylam za pare euro:)
|
|
|
|
|
|
|
Vikii
Go
|
A TO SAMA BYM SPRÓBOWAŁA ALE NIE MOGE ;-( NIESTETY
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale cytrynę koniecznie obrać ze skórki, bo w skórce jest bardzo dużo "witamin i minerałów"...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie jest zdrowa jeśli się ją wyhoduje w doniczce, albo mieszka się w strefie gdzie one występują i ma się je bez chemii...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I zapamiętać: katar leczony trwa siedem dni, a nieleczony tydzień. Chyba odwrotnie... Raczej dwa tygodnie. Właśnie to przerabialiśmy z moją małą, ale ja wyznaję zasadę, jak nic nie niepokoi, to nie przeszkadzać... Przeziębienia są wirusowe, same się leczą.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Byłem dziś w Poradni Dziecięcej po triderm i pustki! Grypy brak, tylko wiatrówki jest więcej niż zwykle.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Byłem dziś w Poradni Dziecięcej po triderm i pustki! Grypy brak za malo owocow i blonnika jedza.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
To fakt, bo w mięsnym co rano kolejka jak za komuny... Ale jeszcze się jaki szczep wyrodzi na tych co się szczepili!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Laboratoria pracuja pelna para, zeby zdazyc na sezon
|
|