Autor
|
Wtek: offtop tłuszczowy (Przeczytany 176368 razy)
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4896.msg319795#msg319795Sam pomysł jest w pełni akceptowalny, rozważywszy osobę Kandydata. Anakin, Szefu mój, to Kapłon z krwi i kości, należy Go jedynie przysposobić, aby zdatny był do posługi Administracji Nadzorczej Forum mojego Przyjaciela. Proces kształtowania nie wymaga pośpiechu, wręcz przeciwnie i to z co najmniej dwóch powodów: - zbyt szybko ujawniona nominacja, mogłaby wprowadzić na tyle duży stan podniecenia, że nieoczekiwanie dla Forumowiczów w kadrze sweetfotki zobaczylibyśmy dodatkowo radosnego hasiorka; - kolejny powód, to fakt, że niektórzy pokarani tu aktywnością, a cechę naśladowczą traktujący jako zdolność przystosowawczą zaś dali by dyla, a do tego dopuścić zwyczajnie nie można w rozpoczętym(mimo ich wiedzy) procesie leczenia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobre, Niewidzialny Pigularzu
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4896.msg319795#msg319795Sam pomysł jest w pełni akceptowalny, rozważywszy osobę Kandydata. Anakin, Szefu mój, to Kapłon z krwi i kości, należy Go jedynie przysposobić, aby zdatny był do posługi Administracji Nadzorczej Forum mojego Przyjaciela. Proces kształtowania nie wymaga pośpiechu, wręcz przeciwnie i to z co najmniej dwóch powodów: - zbyt szybko ujawniona nominacja, mogłaby wprowadzić na tyle duży stan podniecenia, że nieoczekiwanie dla Forumowiczów w kadrze sweetfotki zobaczylibyśmy dodatkowo radosnego hasiorka; - kolejny powód, to fakt, że niektórzy pokarani tu aktywnością, a cechę naśladowczą traktujący jako zdolność przystosowawczą zaś dali by dyla, a do tego dopuścić zwyczajnie nie można w rozpoczętym(mimo ich wiedzy) procesie leczenia. Przecież bzdury miałeś pisać w działach niewidocznych dla gości...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Scyzoryk".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ma kto jaką przeczytaną na wskroś gazetę - nietoperze i pająki tego nie posprzątają?! Much, albo wypasionych komarów pełno, obrazek zacieniają. http://www.youtube.com/watch?v=9itfEdJG7ig "... gdyby leżał całe życie, mniejszą czyniłby on stratę ..."- prawda?! Państwo "Karwowie' i Wy, użytkownicy zacnego Forum. " 50lat..."- zgoda, " ... już za późno"- sprzeciw, ale "jak se paniuś kce", cudzego wola nie wypada wszak ruszać, ... a jeżeli ten leży i beczy?! J.w.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A BTW, używanie sformułowania "..., ale z drugiej strony..." pozbawione jest nie tyle logiki, co swobody/wolności. Świat, którego jestem obywatelem posiada więcej niż dwie, czy cztery strony. Tyle, że to może być zaś inny level.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|