Autor
|
Wtek: Miesięcznik "Optymalni" (Przeczytany 686391 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Dzięx -oby sprawczo!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W tym numerze (zima) jest fragment mojej książki, co to ponoć będzie wydana na 26 rocznicę OSO! Mało czasu, ale ja na to wpływu już nie mam. Czyli kiedy?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Początek maja.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kminie miedziaki w sakwie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko, właśnie gadałem z "redaktorką" co miało być na wczoraj gotowe (po dwóch tygodniach) a ona mi gada, że jeszcze do tekstu nie zajrzała!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na wypłacie, czy wolontariuszka...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
O! Mam przezent dla cokrki na urodziny
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na wypłacie, czy wolontariuszka... Nie no! Redaktor Naczelny strasznie ważnego wydawnictwa, co ma tyle "zobowiązań", że jakiegoś tam Kwaśniewskiego spycha na koniec kolejki wydawniczej, ale właśnie im oficjalnie w mailu podziękowałem za "poświęcony czas", ale wydawać u nich nie będę... Początek maja jest nadal aktualny...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to sobie kupię na urodziny
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tobie to wyślę z dedykacją na wskazany adres, jako wielce zasłużonemu Użytkownikowi tego Forum. Innym HeroMemberom też, problem w tym, że nie mam Waszych adresów, bo jakoś dziwnym trafem, co "aktualizacja" androida, czy windowsa, to ze zdziwieniem odnotowuję, że mi kontakty potrafi wyciąć, czego najlepszym przykładem jest Balackend - miałem nr i nie mam! Co za "pegasusy" jedne, no!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tobie to wyślę z dedykacją na wskazany adres, jako wielce zasłużonemu Użytkownikowi tego Forum. Innym HeroMemberom też, problem w tym, że nie mam Waszych adresów, bo jakoś dziwnym trafem, co "aktualizacja" androida, czy windowsa, to ze zdziwieniem odnotowuję, że mi kontakty potrafi wyciąć, czego najlepszym przykładem jest Balackend - miałem nr i nie mam! Co za "pegasusy" jedne, no! Wielkie dzięki Jak z dedykacją to super - oprawiam - i będzie do kompletu "jak nie chorować"
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najpierw niech się wyda...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fragment książki "Łatwe odpowiedzi na trudne pytania" " Czy fruktoza jest szkodliwa? Anty-efekt Pasteura (fermentacja beztlenowa mimo dostatecznego natlenienia i wysokiego poziomu ATP) w kosmkach jelitowych: ...." Zapomniałem napisać, że anty-efekt Pasteura to podstawowy metabolizm każdej neoplazmy, ale to tak oczywista oczywistość, w kosmkach jelitowych zaś to podstawa przemian metabolicznych cukrowców dzięki czmu np.: fruktoza z pożywienia nie trafia w ogóle do wątroby*... Nie chce mi się poprawiać już tekstu książki, dlatego tu dodałem tę "erratę", z całą pewnością zaś napisałem, że pod wpływem nowotworu organizm może wytworzyć nawet do 0,5kg glukozy na dobę - dlatego leczenie nowotworów jest tak trudne i zawodne, ale kiedy tak się dzieje - zapraszam do lektury "Łatwych odpowiedzi..." * nim jaki "ekspert dietetyczny" stwierdzi, że "debilizm napisałem" - radzę się dobrze zastanowić, aby nie wyjść właśnie na "eksperta", albowiem za Harperkiem - "poziom fruktozy w żyle wrotnej wynosi - zero' A może to nie z Hapera, tylko z innej pozycji literatury - nie pamiętam, którą naturalnie cytuję, aby każdy mógł sobie osobiście przeczytać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Najsilniejszy region w Polsce jeśli chodzi o DO