Teresa Stachurska
Go
|
My¶lałam o dwustustronicowej Trochę ponad 200 stron miała moja praca dyplomowa... ale to było dawno temu... Może moje "nowe" - optymalne życie dopisze kolejne strony i kiedy¶ to pozbieram w jak±¶ cało¶ć... Nie wykluczam To ja trzymam kciuki
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Cała przyjemność po mojej stronie. Witam wszystkich forumowiczów . (wreszcie mam taką okazję ) Zaglądam tu regularnie od jakiegoś czasu. Pozdrawiam optymalnie Marek Bardzo mi miło, że nas odwiedziłeś. Radzio
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nieoptymalny M również wita O tak o? A jaki M, 4esowy? Tak 4 esy floresy,inaczej nic nie urosnie na wiosne
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wczoraj poprosiłem kilka osób, aby wysłały ten link - http://www.youtube.com/watch?v=Krjw-5e6Ivo&feature=youtu.be - do kilku znajomych, decyzyjnych na różnym szczeblu grubasów! Aby nikt z nich nie mówił później, że nie wiedział! Bo sukces Marka jest spektakularny! Szkoda, że Wałęsa nie chciał być szczupły, no ale przecież każdy na wolny wybór, szczególnie po wysłuchaniu tak zwanych "expertów", co "leczyć skutków Diety Optymalnej nie będą". Bo zdrowych się nie leczy "panowie experci".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Paroles, paroles, paroles...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To tak dla spokojności sumienia i lojalności wobec Taty, aby nie miał mi nic do zarzucenia...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czarno na białym.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No proszę, chyba nawet te moje grubasy oglądają, bo liczba wyświetleń skoczyła z 49 do 164 w ciągu doby!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja tylko niosę pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Dzisiaj byliśmy z żoną na spotkaniu rodzin optymalnych w Ustroniu. Bardzo ciekawe wykłady i miło spędzony czas w gronie ludzi, którzy myślą podobnie jak my... Sama przyjemność Pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania. Na pewno tam jeszcze wrócimy.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Takie spotkania to jak grupa wsparcia Pożyteczne. Żeby nie zawrócić z powrotem "w maliny". Wieloletnim nawykom łatwiej się oprzeć ze wsparciem...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Takie spotkania to jak grupa wsparcia Pożyteczne. Żeby nie zawrócić z powrotem "w maliny". Wieloletnim nawykom łatwiej się oprzeć ze wsparciem... A fakty "mówią", że optymalnych ubywa nieco. Takie życie? Czy to naturalna rotacja i warunki demograficzne. Na razie piszemy o odchudzaniu- fakt, to plaga, ale nie jedyna. A ludzie przecież chudną z wielorakich powodów, niektórzy z powodu nagłej utraty zdrowia. Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzisiaj byliśmy z żoną na spotkaniu rodzin optymalnych w Ustroniu. Bardzo ciekawe wykłady i miło spędzony czas w gronie ludzi, którzy myślą podobnie jak my... Sama przyjemność Pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania. Na pewno tam jeszcze wrócimy. Cześć Marku. Ja też mam 182cm wzrostu. Jeśli tylko będziesz miał na to ochotę, proszę Cię, abyś napisał "na gorąco" jaka jest Twoja opinia o Forum mojego Przyjaciela- teraz naszym forum. To też powinno być miejsce dla grona ludzi myślących podobnie. Jak to widzisz? Napisz nawet, jeśli będzie Ci przeszkadzało nieco moje "zdziczenie" i chęć powrotu do Matki Natury- to przecież tylko forma taka.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nieoptymalny M również wita Akurat, 169 jest znacznie bliżej do optymalności, niż na przykład 182. Ale mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A j=jednostka na przykład, to gdzie? Choćby nawet było poprawnie, to nie zaliczą!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jednostka, jednostka... Przecież nie wpakuję się i kogokolwiek do JW23. Ostatnio byłem w JWczterycyfry i dość tego, tam tylko mordować ludzi uczyli. Zaliczą, zaliczą. Ale celującej oceny już nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Cześć Marku. Ja też mam 182cm wzrostu. Niestety stosowanie "nawozów" w fazie wzrostu doprowadziło mój organizm do takiej "dorodności"... Obecnie jakość nawozów jak widać wokół jest jeszcze wyższa, co widać po rozwoju otaczającego nas młodego pokolenia. Moi starsi koledzy z pracy (roczniki około 1955) byli znacznie lepiej odżywiani i w większości są bliżej optymalnego wzrostu (~170cm)... ale oczywiście są wyjątki... Jeśli tylko będziesz miał na to ochotę, proszę Cię, abyś napisał "na gorąco" jaka jest Twoja opinia o Forum mojego Przyjaciela- teraz naszym forum. To też powinno być miejsce dla grona ludzi myślących podobnie. Jak to widzisz? Napisz nawet, jeśli będzie Ci przeszkadzało nieco moje "zdziczenie" i chęć powrotu do Matki Natury- to przecież tylko forma taka. KTOŚ WIELKI powiedział kiedyś, że można mieć wiedzę, albo opinie i poglądy... Nie chciałbym bełkotać więc powiem tylko, że wiem iż większość forów zawiera wiele bardzo wartościowych treści, które niejednokrotnie trzeba wyławiać z gąszczu śmieci rozrzuconych przez różnego rodzaju trolli... Wprowadzone ograniczenia oczyszczają atmosferę... Cieszę się, że tu jestem. Dziękuję Panie Tomaszu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chciałem tylko powiedzieć, że szkielety ludzi z ery przedrolniczej mówią wyraźnie, że z tymi waszymi nawozami to niekoniecznie tak Średni wzrost dla mężczyzny wynosił 180 cm, dla kobiety 165 cm. Widocznie ci, co geny rozdawali coś schrzanili
|
|
|
|
|
|
|
|