Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Ganache - masa na polewę, krem, trufle, praliny (Przeczytany 16854 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zrobiłem taką masę na deser. Najpierw wpadł boczek smażony, potem ganache, nie było co zbierać Zdał egzamin ?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Na piątkę. Wersja z serem bombowa, dziwna, ale zaskakująco smaczna.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dziękuję
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziękuję Nic podobnego, to ja dziękuję
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Ani myślę myśleć, fajnie, że się wziąłeś za naukę uprzejmości, a nie tylko byś całował...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Po pierwsze- od całusków zupełnie przypadkiem zacząłem naukę, co z tego, że niehigieniczne, obskurne i w ogóle, w poselstwie jest to ponoć naturalne. * Po drugie- nie zostawiono mni wyboru, z zazdrości, pazerności i w ogóle- rąsia z przyczyn religijnych odpadła, choć też jest całuśna. * Po trzecie- uprzejmości, które umiem są kompletnie nieprzydatne dla mnie w cywilizowanym świecie, naturalnie. * Po czwarte- ale będą przydatne, już są pozytywne reakcje. *
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|
|