|
|
|
administ
Go
|
Pięćdziesiąt, sześćdziesiąt litrów benzyny bezołowiowej 98-oktanowej, do tego fotoradary, ukryte patrole w krzakach i lotne! Trochę drogo ta kawa by wyszła...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czym droższa, tym lepiej smakuje...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może i tak, a może i nie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na dwoje babka wróżyła... z fusów...
|
|
|
|
|
|
|
krysia48
Go
|
tez lubie taką kawke jednakże nigdy nie piłam spienionej bo nie pije kawy rozpuszczalnej a takiej z fusami to raczej spieniać bym nie chciała.Chyba ze robicie to jakos 'inaczej'
|
|
|
|
|
|
|
krysia48
Go
|
tez lubie taką kawke jednakże nigdy nie piłam spienionej bo nie pije kawy rozpuszczalnej a takiej z fusami to raczej spieniać bym nie chciała.Chyba ze robicie to jakos 'inaczej'
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
tez lubie taką kawke jednakże nigdy nie piłam spienionej bo nie pije kawy rozpuszczalnej a takiej z fusami to raczej spieniać bym nie chciała.Chyba ze robicie to jakos 'inaczej' Ekspres, kochanieńka
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
najtansze rozwiazanie do spieniania http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30100041/ale najnajtaniej to po prostu solidnie popracowac reka z lyzeczka na jej koncu, cwiczenie wzmacia miesnie prazkowane przywodziciela dlugiego i poprawia ukrwienie oraz dotlenia komorki stacjonarne i satelitarne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Uczy cierpliwości...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie "tani", tylko bubel.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...tani bubel...
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Zamiast bubla lepiej słoik wstrząsnąć kilka razy
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Kiedyś koleżanka próbowała zrobić śmietanę z mleka i masła. Nie podobało jej się że próba się nie powiodła...
|
|
|
|
|
|
|
|
|