Autor
|
Wtek: SZACUNEK DLA DRA KWAŚNIEWSKIEGO I PRZEKAZANEJ WIEDZY (Przeczytany 35840 razy)
|
Radzio
Go
|
Robię co mogę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Musze przyznac,ze slabo sie starasz
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zgoda.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Juz Cie lubie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest tyle inteligentnych diet, po kiego Wam to DnO. O! Spać nie możecie!? Naszą, Waszą i zupełnie przy okazji moją intencją jest ... no właśnie z kim sympatyzujecie, bowiem na DO z pewnością nie jesteście, więc po prawdzie gówno powinna Was obchodzić. Szkodzi Wam i tyle, tego proszę się trzymać, Kristana objechać i nie powtarzać w kółko, jak zdrowaśki, że DnO to zuo, bo tak nie jest.
Szefu mi to wytłumaczył w prostych słowach, pora skorzystać z cudzych błędów, może mądrych dostrzegę wreszcie.
Radzio, czy Admin Ci nie zwrócił uwagi, że masz przestać błaznować (delikatnie ujęte) w wątkach czytanych przez "gości"!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest tyle inteligentnych diet, po kiego Wam to DnO. O! Spać nie możecie!? Naszą, Waszą i zupełnie przy okazji moją intencją jest ... no właśnie z kim sympatyzujecie, bowiem na DO z pewnością nie jesteście, więc po prawdzie gówno powinna Was obchodzić. Szkodzi Wam i tyle, tego proszę się trzymać, Kristana objechać i nie powtarzać w kółko, jak zdrowaśki, że DnO to zuo, bo tak nie jest.
Szefu mi to wytłumaczył w prostych słowach, pora skorzystać z cudzych błędów, może mądrych dostrzegę wreszcie.
Ty, Radziu, powinieneś stać w Muzeum Diet Wszelakich, jako krystalicznie przejrzysty przykład na to, jak DO może zaszkodzić Oczywiście jako pierwszy w dłuuuuugim rzędzie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...antyreklama DO...(DnO)
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
No właśnie , niech odwiedzający to forum wiedzą z jaką gawiedzią mają do czynienia i co ona prezentuje. Niech będą świadomi wyśmienitych tekstów i wywodów merytorycznych z tak znamienitych adwersarzy. Wujek Tumanescu i jego dziatwa jest na straconej pozycji przy takim zespole. Niech odwiedzający wiedzą z kim tańczą... Niech wiedzą!
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
A WY - żryjcie się dalej i dalej , tak wam dopomóż...klawiaturo i anonimowość wasza Zegnam
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No właśnie , niech odwiedzający to forum wiedzą z jaką gawiedzią mają do czynienia i co ona prezentuje. Niech będą świadomi wyśmienitych tekstów i wywodów merytorycznych z tak znamienitych adwersarzy. Wujek Tumanescu i jego dziatwa jest na straconej pozycji przy takim zespole. Niech odwiedzający wiedzą z kim tańczą... Niech wiedzą!
Tak jest, zapraszamy wszystkich odwiedzających na stronę: http://www.jedzoptymalnie.plTam prawie niewiele brakowało, a wszyscy by zdrowi byli
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Nie podlizuj się , ale dobre i to - dzieki
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rozumiem jakim sposobem koleżanka @renia i kolega @kristan są jednomyślni, rozumiem i proszę nie piszcie rzeczy, o których nie macie na tyle wyuczonego pojęcia, aby pisać dobrze. Niedomówienia, bądź niedopowiedzenia to jedynie środek wyrazu, dla poprawienia ekspresji wypowiedzi, za którym może coś się skrywać, a może nie, dokładnie 50/50. Reklama jest dla handlu i Przedstawicieli handlowych- antyreklama też. Czym kupczyć chcecie- ludzkim zdrowiem!?!.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Zegnam Jestem temu przeciwny.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Reniu , do Ciebie tez się dobiorą - zapewniam . Kwestia czasu. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Reniu , do Ciebie tez się dobiorą - zapewniam . Kwestia czasu. Pozdrawiam jakies kompleksy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Raczej nie, w tytule wątku o szacunku jest mowa.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Temat chyba w zalozeniach szczytny ale tradycyjnie zrobilo sie to co zawsze. Szczerze mowiac nie rozumiem motywow postepowania niektorych osob a i dystans do wszystkiego by sie niektorym przydal. Zadalem ci kristan dzisiaj jedno pytanie, jako osoba lubiaca wiedziec, zupelnie bez zadnych podtekstow, kontekstow czy pretekstow i teraz juz wszyscy sa be i w ogole. A dopiero co temat zalozony o szacunku dla doktora. Znaczy sie tylko dla doktora szacunek a reszta niech sie zre?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Twój punkt widzenia jest nieobiektywny, Radzio jest bardzo fajnym i barwnym piszącym. Nie ma tu mowy o żadnej antyreklamie.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
ps. kristan - jesteś bezczelny!, masz tupet!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu , do Ciebie tez się dobiorą - zapewniam . Kwestia czasu. Pozdrawiam Kto? Mam się bać? Ja jestem osobą otwartą, szczerą i niczego nie mam do zarzucenia sobie i niczego (ani nikogo) się nie obawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|