administ
Go
|
Chleb posmarowany omega3, posypany D3, K2Mk7 i A, oraz po staropolsku posypany sola to podstawa zdrowej diety. Oczywiscie przed spozyciem obowiazkowo modlitwa i wszystkie czynniki zadowolone A po lekturze ostatniego numeru gazety, to każdy optymalny jeszcze mlekiem musi to wszystko zapijać, bo ponoć mleko teraz już jest wspaniałe pod kanapkę...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Się zdecydujcie, albo tłusto, albo słodko! A razem się nie da jakoś pogodzić?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Się zdecydujcie, albo tłusto, albo słodko! A razem się nie da jakoś pogodzić? Tylko dla orłów.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Się zdecydujcie, albo tłusto, albo słodko! A razem się nie da jakoś pogodzić? Spokojnie, OSO kazdemu dogodzi, moze niedlugo z certyfikatem13 sie dogada dodatkowo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
4OsO ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
O weszli na wlasciwe tory
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Moze sie czegos boja ,moze prawdyy?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, kanapka nie jest już dla nikogo partnerem...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Chyba Jarosza z dobrejdiety czytali, bo ponoć "żywa woda - eliksir zdrowia" (tak napisane na okładce) A jeszcze jak przeglądałem gazetę w Empiku, to bardzo fajne jest przedstawiania się władz OSO. Chyba tym razem czytali mnie. Prezes napisał coś w tym stylu: "wykształcenie - energetyk (Wałęsa elektryk)"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O weszli na wlasciwe tory O kurcze nabili lajkow Mariusz weno mi pomoz przegonic OSO
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
O weszli na wlasciwe tory O kurcze nabili lajkow Mariusz weno mi pomoz przegonic OSO Klakierzy... My to elyta , a co tam lapka w gore ode mnie .
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Kawele z masele? Lajkowac?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Kawele z masele? Lajkowac? Lajkować!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pewnie ci z pejsbooka, co o formułach rozprawiają...
|
|
|
|
|
|
|
|
|