zofijeczka
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I wtedy mam zaĹoĹźyÄ nowy wÄ
tek z nazwÄ
, z numerem potrawy i ze zdjÄciem - juĹź bez opisu? Tak Zosiu? Ty jesteĹ inicjatorkÄ
i szefowÄ
tego dziaĹu, wiÄc siÄ pytam...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
MyĹlÄ Ĺźe bez opisu, ale moĹźesz dodaÄ np dodatkowe uwagi, ja np dodam do jajecznicy na maĹle, Ĺźe to danie dla cierpliwych, MoĹźesz dodaÄ myĹlÄ swojÄ
przerĂłbkÄ. Sam opis jest w ksiÄ
Ĺźce i ja nie widzÄ powodu by jej nie reklamowaÄ, co w tym zĹego? Ew. MoĹźna erratÄ dopisywaÄ, jak jest potrzeba. A moĹźe czas wykonania byĹby fajnÄ
sprawÄ
i wĹasna ocena ĹatwoĹci wykonania
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
OK... A czy K K - 700 jest w wersji elektronicznej?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jutro bÄdÄ miaĹa nr 324 w wersji z pieczarkami... Zyon nie dzwoĹ na ten numer!
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jutro u mnie nr 21...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Ja myĹlÄ o 37 tylko ja od dawna jajecznicy nie robiÄ z biaĹkiem i chyba jednak dam zdjÄcie dowersji bez biaĹka.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
A, jeszcze jutro robiÄ 207 i 17
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja myĹlÄ o 37 tylko ja od dawna jajecznicy nie robiÄ z biaĹkiem i chyba jednak dam zdjÄcie dowersji bez biaĹka. Do jest jajecznica dla facetĂłw. Je siÄ jÄ
prosto z patelni... Kobiety wolÄ
(tak sadzÄ po sobie) jeĹÄ z talerzykĂłw...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A, jeszcze jutro robiÄ 207 i 17
Placki ziemniaczane i kotlety mielone duszone w maĹle. Mniam... Ja mam jeszcze w planie zrobienie gÄsi po polsku... Mam poporcjowanÄ
gÄĹ w zamraĹźalniku. (SprawdzÄ, czy nie uciekĹa )
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Jutro podnoszÄ sobie poprzeczkÄ i zdecydujÄ siÄ na nr 400... O! 372 jest bezpieczniejszy, bowiem nieco niĹźej.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Jutro podnoszÄ sobie poprzeczkÄ i zdecydujÄ siÄ na nr 400... O ho ho ja z rybnych tylko Ĺososia robiÄ - 387. Generalnie ryb nie lubiÄ
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja z mÄĹźem teĹź nie przepadamy za rybami. Dzieci lubiÄ
Ĺososia i czÄsto go jedzÄ
. Jutro bÄdzie dla odmiany filet z dorsza (juĹź dzisiaj po poĹudniu go kupiĹam), aby oni zobaczyli czy jest "zjadliwy" czy nie. Do tej zapiekanki mam zamiar dodaÄ pieczarki zamiast grzybĂłw leĹnych...
|
|
|
|
|
|
|
|