|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
no i fajnie, że się wyjaśniło, bo też już myślałem, że Admin "zabłysnął" jakimś nowatorskim pomysłem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja myślałem, że Anaś pomylił Grenis z Gavroche, jak to nasz pan "mięsożerna dieta" ma w zwyczaju i coś mu spsocił...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W sumie z Zyon też mógł pokitłasić
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
szkoda, ze grenis sie wykapal w goracej wodzie i zamiast poczekac na jakies oficjalne dementi skasowal konto Zawsze może wrócić, a ja trochę skołowany byłem expanderami, megamajtami, łączami i tak wyszło. Do tego tak chciałem ustawić Forum, aby się samo pilnowało i nie zauważyłem, i tej zmiany. Jak dla mnię, to świetny karnawałowy quizzz z tego wyszedł, znaczy ... zabawny taki.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Mnie się dziś ulotniła poczta ze skrzynki e-mail, kompletna. Kontakty też. Będzie nowa... czy jakoś tak. Ale i nieporozumienia będą
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U! To bardzo przykre, ale kopia zapasowa gdzie w chmurze nie została?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przykre jest też to, że takie cuda jak Bat, Outlookexpress itp. poszły wielu do lamusa, bowiem ktoś sprytnie zagaił, że na zewnątrz korespondencja jest bezpieczniejsza, a i pamięć można lepiej wykorzystać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
U! To bardzo przykre, ale kopia zapasowa gdzie w chmurze nie została? Pojęcia nie mam
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jeśli tak, to nie ma, no chyba, że na koncie Microsoft, ale ono od ósemki jest chyba wymagane.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
U mnie siódmy.
|