adampio
Gość
|
Skorki swinskie mozna stosowac zamiast makaronu do dan z jednego garnka ale mozna tez tak;
Ostatnio kupiĹem skĂłry nieogolone, jak twoja broda. W domu dopiero zauwaĹźyĹem . BeztĹuszczowe, za to tĹuszcz ogolony  ! . Roboty troszkÄ wiÄcej. A nie lepsza ta galaretka z gĹowy by byĹa ?  Nie ma u was gĹĂłw ? Ja teĹź skĂłry kroje w paski i do zupy stosuje jako makaron bez jajeczny . Swinskie glowy poscinali po ostatnich wyborach do rzadu. Teraz sa same golodupce! Dlatego skore ciagniemy Nie jest zla jak sie ogoli i doprawi aby zamieszania uczuciowego nie dostac, albo jeszcze co tam wyzwala
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
A jednak wyzwala .
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
yhy. MNie juz dawno wyzwolila
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Dokladnie. Polecam, poniewaz zajebiscie smakuje, jest optymalnie i dlatego polecam. Nie po to aby cos tam wyzwolic czy zamieszac komus gdzies.
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
To tak jak ja. Ja tez tak lubie!!!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Jak zajebiĹcie smakuje , to moĹźna do woli , bo i tak nie zapanujesz
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Wyzwolony z czego?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Ah Jarek daj se chopie spoko!!! Jak nie masz mnic do powiedzenia to nie mow a jezwli masz to powiedz. A nie tam takie niewiadomo co. O co Ci chodzi? Nie lubisz galaretki. Ok Ocet niejest zdrowy ?-OK Musztarda jest do dupy? - ok Z czym masz jeszcze problem? Z samym soba? tez do dupy? OK Jeszcze cos?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
No mam uwielbiam problemy .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to nie ma problemu, bo tu wolnoĹÄ jest .
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|