Blackend
|
Spokojnie, nic tak dobrze na lata nie łączy jak wspólny kredyt i żadna siła tego nie rozłączy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Często jeszcze szybciej rozłącza, jak nie mają jak go spłacać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak to nie mają, nie pracują, tylko z 500+ żyją?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kredyt jest silnym fundamentem więzi małżeńskiej, dopiero po spłaceniu sie roztają. Dobra Zmiana chce sie o takich zatroszczyć, przy podziale będzie trzeba coś odpalić.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo współmałżonka można się pozbyć, a kredytu niespłaconego nigdy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie pojmuję tego pędu do legalizacji związku. A to w seminarium najlepiej wytłumaczą...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Panna młoda" mi się wydaje jakaś znajoma i młodzieniec też.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Panny młodej" znać nie możesz... Chyba, że się mylę... Pewnie pomyślałeś, że to jest nasza córa...ale ona jest z tylu...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
"Panna młoda" mi się wydaje jakaś znajoma i młodzieniec też. Też mi się wydało, że ta "panna młoda" jakaś tak do Reni podobna A synowi się sporo urosło od czasu, gdy go ostatnio widziałam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale ta "panna młoda" to jakaś całkiem obca dziewczyna.... Synowa ich "zeswatała" tylko do zdjęcia... A syn chciałby jeszcze urosnąć parę centymetrów...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja rosłem do 25 roku życia, ile ma syn?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
On osiemnaście niedawno skończył. Ale późno zaczął rosnąć. Koledzy z klasy (większość) już go o głowę przewyższali, jak on dopiero "ruszył się"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To ich przegoni, bo szybki start... nic nie wart.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
No i znów zniechęcają mnie do badania, a przecież mogłem się dowiedzieć na co choruję i czego mi brak. Nie zbadałem się w porę i pozostanę dalej nieświadomy swoich ułomności i braków "....Nieprawdą jest, że na podstawie analizy składu pierwiastkowego włosa można precyzyjnie określić zawartość poszczególnych związków mineralnych w ciele, ponieważ zawartość tych substancji w ustroju nie koreluje z ich zawartością we włosie....." https://www.crazynauka.pl/analiza-pierwiastkowa-skladu-wlosa-czyli-niebezpieczna-metoda-ktora-nie-dziala/
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To ich przegoni, bo szybki start... nic nie wart. Nieważne jak się zaczyna, ale... cośtam cośtam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|