Autor
|
Wtek: Witaminy, suplementy itp itd (Przeczytany 182352 razy)
|
Gavroche
|
Jasne, najlepiej obniżać sobie cholesterol i używać filtrów do opalania, żeby później garściami łykać d3 najlepiej firmy z reklamy w tv... Miałem telewizor przez tydzień, i o Jezusie, ile tych bloków reklamowych pomiędzy bezsensownymi programami. A jakie długie! I każden prawie w całości o lekach, suplach i nieszczęściach zdrowotnych... A idź pan...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jasne, najlepiej obniżać sobie cholesterol i używać filtrów do opalania, żeby później garściami łykać d3 najlepiej firmy z reklamy w tv... Miałem telewizor przez tydzień, i o Jezusie, ile tych bloków reklamowych pomiędzy bezsensownymi programami. A jakie długie! I każden prawie w całości o lekach, suplach i nieszczęściach zdrowotnych... A idź pan... To dopiero się można rozchorować...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Miałem telewizor przez tydzień, i o Jezusie, ile tych bloków reklamowych pomiędzy bezsensownymi programami. A jakie długie! I każden prawie w całości o lekach, suplach i nieszczęściach zdrowotnych... A idź pan... Dokładnie, tam są same reklamy poprzedzielane kilkuminutowymi filmami i programami. Nie mamy już w domu telewizora, dziadki chciały sobie kupić drugi do sypialni, to zaproponowaliśmy nasz, bo i tak tylko stał i się kurzył.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słusznie. Poziom rozrywki żaden.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Snooker live musi byc...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Podobno jakaś olimpiada się zaczęła. Tak się może wydawać tym co mylą zjawisko z manifestacją srovidiańską. Tym bardziej nic do rzucenia okiem nawet.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
Spoko, dali im się dusić podczas konkurencji wysiłkowych bez masek! Ale w takim curling, czy saneczkarstwie, czy tym podobnych powinni w kagańcach być!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szczególnie Niemcy, których kneble chronia przed normalnoscią
|