vvv
Go
|
Z tej paczki to najciekawszy jest suchy lód, zakręcony w butelce PET daje 60 atmosfer i wielkie bum, takie, że można ryby zbierać i zjadać. A moja prywatna opinia o natto jest taka, że można zjeść od czasu do czasu, raczej z rzadka, coś strączkowego i nie poganiać innym żarciem i nadto poczekać aż sfermentuje inside.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piękny, dwa razy przekladany. Ja mam dzisiaj ciasto z warstwą jabłek (szarej renery, ale nie ze słoika, tylko duszonych w garnku), a śmietanka bita będzie dołożona jutro...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem. Na talerzu nie wyglądało, że za dużo Smakuje Wam?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiejsze ciasto lekko nasączyliśmy wodą przegotowaną z cytryną...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ło Matko! To jakaś wersja light? Rumu fest trza było chlusnąć ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Smakuje Wam?
Jadłem lepsze rzeczy. Ale smakowo nie najgorsze. Jabłka trzeba dużą ilością cytryny stonować gdy są słodkie. Szybka potrawa. Lubię kawowe i kakaowe rzeczy. Gdybym miał wybierać.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chyba śliskie te jabłka, to dobrze wchodzi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z galaretką...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To nawet podkładu nie trzeba nasączać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To ciasto jest z masłem i przez to nie jest takie suche jak biszkopt. Właścicielka kawiarni mówiła, że sobie do domu też zrobi takie ciasto, chociaż ona w ogóle nie jest Optymalna, ale jest taka bardzo nam przyjazna...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Wygląda bardzo świątecznie ta szarlotka Może zrobię dzieciom, bo wybieramy się do Anglii na święta i dziewczyny już zapowiedziały, że będą wymagać ode mnie gotowania i pieczenia ciast Przepis to ten na samej górze?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|