madre
Go
|
Bo dieta z ciała i krwi jest lepsza niż tylko z ciała i wody. Oprawić w ramki. Zachować dla przyszłych pokoleń.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wystarczy jak mi kobieta naleje krowiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Problem w tym, że życie jest tak śmierdzące i obrzydliwe, że smród gruczoli śmietanki to pikuś...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
To klip reklamowy (z uśmieszkiem) właśnie rozpoczętej kampanii społecznej, promującej powstawanie w Polsce banków mleka kobiecego z przeznaczeniem dla noworodków, które nie mają szczęścia go zassać od swoich biologicznych matek. Ten pomysł chyba optymalni powinni zaakceptować, aby chociaż nie obarczać nowo przybyłe na świat dzieciątka skutkami złego żywienia matek tych dzieci skutkującego brakiem laktacji. Ten pomysł z bankami mleka kobiecego przywołuje mi z pamięci instytucję mamek zastępczych dla paniuś z domów arystokratycznych oraz przypadek Johna Rockefellera ( od 40 sek do 2,25) : https://www.youtube.com/watch?v=Xokacm0gp_8&feature=youtu.be
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Jacy "optymalni"? To jakaś sekta, czy co? Też tak słyszałem. Podobno uparli się, żeby ciągle żyć na jakichś adenozynotrifosforanach (czy jakiś innych dopalaczach elektrycznych). To jakaś fanaberia aby ciągle nosić ze sobą akumulatory. Można to wytłumaczyć jakąś nieszkodliwą formą sekciarstwa, która skłania ich do stadnego (tajemnego dla naukowców) niezdrowego jedzenia zwierzęcych tłuszczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jacy "optymalni"? To jakaś sekta, czy co? Też tak słyszałem. Podobno uparli się, żeby ciągle żyć na jakichś adenozynotrifosforanach (czy jakiś innych dopalaczach elektrycznych). To jakaś fanaberia aby ciągle nosić ze sobą akumulatory. Można to wytłumaczyć jakąś nieszkodliwą formą sekciarstwa, która skłania ich do stadnego (tajemnego dla naukowców) niezdrowego jedzenia zwierzęcych tłuszczy. Takie rekreacyjne używanie energii. Co jest złego w rekreacji?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Cyt.: "Dzień dobry, W imieniu Instytutu Żywności i Żywienia mam przyjemność zaprosić Państwa na konferencje prasowe poruszające w tych czasach bardzo ważny temat ? temat zdrowego odżywiania się. Pierwsza konferencja prasowa odbędzie się w ostatnim tygodniu listopada w Instytucie Żywności i Żywienia (Powsińska 61, 02-903 Warszawa). Tematem spotkania będzie Aplikacja dla młodzieży ułatwiająca zdrowe odżywianie się. Poprzez tworzoną aplikację IŻŻ chce pobudzić w nastolatkach odpowiednie nawyki żywieniowe i w nowoczesny sposób przekonać do sięgania po wielowartościowe przekąski. Druga konferencja odbędzie się w I tygodniu grudnia również w Instytucie Żywności i Żywienia. Jej tematem będą Porady Dietetyczne online. Porady te będzie można bezpłatnie uzyskać poprzez stronę IŻŻ: http://www.izz.waw.pl/pl/. Odpowiedzi na zadane pytania będą wysyłane przez specjalistów ds. dietetyki. Poprzez konferencję chcemy poszerzyć temat zdrowego codziennego żywienia i trafić do dużej liczby ludzi. W związku z konferencjami bardzo chcielibyśmy zaprosić Państwa do uczestnictwa. W obu wydarzeniach będą brać udział twórcy aplikacji, pracownicy Instytutu jak i specjaliści ds. dietetyki, dlatego na miejscu będzie można zadać pytania i dowiedzieć się więcej. Możemy także zorganizować spotkanie i wywiad z wyżej wymienionymi osobami 1:1, jeśli byliby Państwo zainteresowana. Prośba o informację zwrotną czy są Państwo zainteresowani wydarzeniem. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości pozostaje do dyspozycji Pozdrawiam serdecznie, Z.C." Nie wiem jak to dotarło na moją prywatną pocztę dziś, ale pewnie "omyłkowo"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
I kropki do tego.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A co w tym śmiesznego?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z komentarza... "Na Dzikim Zachodzie byli uzbrojeni w rewolwery, a współczesny zachód, będzie się zbroił w kropidła "... Straszne i śmieszne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|