Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5158028 razy)
|
renia
|
Przynajmniej wiadomo, że trafił na właściwy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co się dzieje w związku z takimi silnymi przebłyskami na Słońcu (nie licząc zorzy)? Ma to wpływ na temperaturę atmosfer planet naszego układu? Czy zwiększa się natężenie pola elektromagnetycznego Ziemi?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A cztero-dziewięciolatka? Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A co w miskę dadzą, bo jeszcze zależny.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zgoda, byle by przy stole wylizać pozwolili. Może być talerzyk, bo największe dobro na ogół zostaje, a chlebkiem- głupia sprawa- nie wypada.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie ich dopadło wiosenne zmęczenie i nie są w stanie stworzyć nic nowego...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Miewacie te okresowe przesilenia, depresję, obniżenia nastroju, biomet niekorzystny czy handrę? Mi to się widzi, że to tak jak z tymi typami metabolicznymi, szukanie wymówek.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To juz nie jestes zwolennikiem typow? Cos przeoczylem przez weekend ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Miewacie te okresowe przesilenia, depresję, obniżenia nastroju, biomet niekorzystny czy handrę? Mi to się widzi, że to tak jak z tymi typami metabolicznymi, szukanie wymówek. To wszystko przez ten gen meteoropatyczny... Ale na to, na szczęście, da leki z apteki...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Miewacie te okresowe przesilenia, depresję, obniżenia nastroju, biomet niekorzystny czy handrę?
Nie mam, ale gdy świeci słońce, to mam lepszy nastrój
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
Miewacie te okresowe przesilenia, depresję, obniżenia nastroju, biomet niekorzystny czy handrę? Mi to się widzi, że to tak jak z tymi typami metabolicznymi, szukanie wymówek. Zakończyły mi się te chandry wraz ze zmianą diety na tę jedyną właściwą Oraz zakończyła mi się potrzeba poobiednich drzemek, widocznie trawienie węglowodanów to mozolna praca w objęciach morfeusza, tłuszcze takich warunków nie potrzebują, a według oficjalnej nauki takie szkodliwe.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To juz nie jestes zwolennikiem typow? Cos przeoczylem przez weekend ? Nic nie przeoczyłeś, nie starałeś się ogarnąć mojego spojrzenia na sprawę. To, że jestem endo nie oznacza, że mam się zapuścić, mam tylko pod górkę do pergaminowej skóry. Na przykład. Wymówki.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Tutaj lekarz o lekarzach, bardzo sensownie mowi, Wygląd zakrapiającego korytkowca niestety...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Miewacie te okresowe przesilenia, depresję, obniżenia nastroju, biomet niekorzystny czy handrę? Mi to się widzi, że to tak jak z tymi typami metabolicznymi, szukanie wymówek. Zakończyły mi się te chandry wraz ze zmianą diety na tę jedyną właściwą Oraz zakończyła mi się potrzeba poobiednich drzemek, widocznie trawienie węglowodanów to mozolna praca w objęciach morfeusza, tłuszcze takich warunków nie potrzebują, a według oficjalnej nauki takie szkodliwe. Odkąd jestem na LC minęły wieki, ale pamiętam jak dziś Poziom energii z dziurawego koksownika, skoczył na prom kosmiczny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Miewacie te okresowe przesilenia, depresję, obniżenia nastroju, biomet niekorzystny czy handrę? Ja mam, jak widzę podupadłą www.dobradieta.pl Tyle lat propagowania Diety Optymalnej i siadło!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tutaj lekarz o lekarzach, bardzo sensownie mowi, Wygląd zakrapiającego korytkowca niestety... Doktora? Dlaczego?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie, nie dr jest ok, ale ten zadający pytania! Zawał za 5-6 lat pewny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|