Radzio
Go
|
Może po to, aby... chociaż oczy się rozbiegały nieco. "No, proszę Cię ..." No dobra, niewielką W stosunku do komentujących?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jaka jest celowość pisania tekstów typu - "jesz margarynę debilu?" , skoro zaraz czytający widzi w TV reklamę metalicznego tłuszczu trans typu "serce, jak dzwon" ... Że ja jestem mniej wiarygodny od reklamy?! Nie, że szkoda czasu na tłumaczenie bezmyślnym istotom oczywistych oczywistości... To taki typ, co po godzinie tłoczenia do głowy zasad Diety Optymalnej pyta: "to z czym mam jeść ten chleb Panie Doktorze?" I tyle kobiecina zrozumiała. Normalnie jak Rec&sp.zoo... Margarynę bardzo zdrową mają jeść, aby niektórzy mogli tanio "szkodliwe dla zdrowia" masło kupować.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ech. Szefu. Ty to masz dobrze, napiszesz taki paszkwil i nikt się nie obraża. Próżna ma nauka, ale robię co mogę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Z takich ciekawostek jaja tanieją Mięso drożeje, ponieważ Leo Paleo naciera
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No co! Za kilo masła płacę już 16zł! Dlatego nie wolno chwalić tej, jak to adaśko nazwało - "paszy dla cieląt"
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Masz jeszcze super cenę, bo ja płacę 20zł/kg.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A jaka jest celowość pisania tekstów typu - "jesz margarynę debilu?" , skoro zaraz czytający widzi w TV reklamę metalicznego tłuszczu trans typu "serce, jak dzwon" ... Że ja jestem mniej wiarygodny od reklamy?! Nie, że szkoda czasu na tłumaczenie bezmyślnym istotom oczywistych oczywistości... To taki typ, co po godzinie tłoczenia do głowy zasad Diety Optymalnej pyta: "to z czym mam jeść ten chleb Panie Doktorze?" I tyle kobiecina zrozumiała. Normalnie jak Rec&sp.zoo... Margarynę bardzo zdrową mają jeść, aby niektórzy mogli tanio "szkodliwe dla zdrowia" masło kupować. O to to Choc ja szczerze mowiac jestem pod wielkim wrazeniem wiedzy Grzeska, facet rozstawia po katach wszystkich lekarzy, doktorow, biochemikow, bo wie wszystko z kazdej dziedziny choc Lutza przeczytal ledwo pare miesiecy temu Normalnie luk w wikipedie i juz tworzy nowe teorie i podwaliny pod kolejne - "wieczorem zajme sie tym tematem"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
No co! Za kilo masła płacę już 16zł! Dlatego nie wolno chwalić tej, jak to adaśko nazwało - "paszy dla cieląt" prosze sie trzymac nomenklatury DDT - "skondensowanej paszy dla cieląt"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! Wreszcie coś dla naszych kawoszy...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Rakieta w dobrej cenie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Pełen fengszuj...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tyle, ze jak znam zycie przesylka drugie tyle. A to jest to co mnie powstrzymuje przed zakupami
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
jukor
Go
|
Czy możecie sobie wyobrazić otyłych i pobudzonych hamerykanów ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Prawdziwy kiper kawowego smaku nie przepuści takiej okazji! Gorzkokwaśna ma być i tyle starczy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czy możecie sobie wyobrazić otyłych i pobudzonych hamerykanów ? Taki otlusczony wieprzak amerykancki to pewnie z wiaderko tego musi wydudnic zeby go cos poruszylo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|