Gavroche
|
Samotne wilki poza nawiasem stada? Samotne wilki zwykle są ułomne pod jakimś względem, kiepsko jedzą i są tępione przez współplemieńców. Natura taka. Taaaak, czytałem MiTów, elokwencja i ogłada cienką warstwą na agresywnej nietolerancji... Ale coś tam czasem ciekawego dla mnie napisali.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z Tomkiem dalo sie ciekawie dyskutowac, zreszta abstrahujac od tego co i jak pisal z Marishka, to ogolnie byly ciekawe osobowosci internetowe, a kazda wyrazistosc jest lepsza od jakiejkolwiek nijakosci. Nawet pejoratywnie pojmowana. Pare ciekawych ksiazek od nich posrednio wyrwalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
E tam, tylko zagracac trawnik bedzie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Zakazany również?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo żonę sobie wydrukować, a jak będzie za dużo marudziła, to wrzucić ją do niszczarki?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ipady to zdaje sie jakies gadzety dla hipsterskiej mlodziezy uzaleznionej od sieci?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Z produktów apple'a nigdy nie korzystałem, bo szpaner ze mnie żaden, ale powrót do bankrutującej firmy i postawienie jej na nogi, przez tego co zmarł na raka trzustki - godny podziwu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Aple bardzo popularnie w stanach, a u nas szpanerskie bo dużo droższe od konkurencji - co kraj, to inna pensja.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aple bardzo popularnie w stanach, a u nas szpanerskie bo dużo droższe od konkurencji - co kraj, to inna pensja. No fakt, moja pani (nasz domowy komputerowiec) to gadżeciara niezła jest
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale gust ma dobry, bo to bardzo ładne produkty są.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No ale gust ma dobry, bo to bardzo ładne produkty są. Nie znam się, ale to dziewczyna, wygląd jest ważny
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|