administ
Go
|
Na głosy babeczek nie ma co liczyć...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie jej ładny wygląd w ogóle nie przeszkadza. W wyborach (i w życiu) liczy się dla mnie Człowiek, a nie jego "opakowanie"... Istota a nie przejaw... "Ładna miska jeść nie daje"...chociaż z takiej przyjemniej się je...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Reflektują chyba. "Ładna miska" w kobiety teraz została zwrócona. Ale czy to się może udać?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, to niewypał...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak to dobrze, że IŻiŻ czuwa!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszystko zależy od tego czym zastąpią zdrowiuśkie zielonki.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kiszonkami proponuję, bo kiszonki są zdrowsze...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Liście gaciągu...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Są w tej chwili dwa rodzaje krajów: wyprowadzające i wprowadzające legalnie kapitał. Do tych pierwszych zalicza się Polska dzięki Polakom, do drugich Niemcy dzięki Niemcom... Przynajmniej połowa tzw "dziuty budżetowej" to haracz na obcy przemysł bankowy, o czym świadczy dobitnie na przykład brak polskich banków w Polsce. O braku za granicą nie wspominając... A wkrótce Niemcy przejmą też Pocztę Polską i to za darmochę, bo właśnie doprowadzają ją do skraju bankructwa.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Są w tej chwili dwa rodzaje krajów: wyprowadzające i wprowadzające legalnie kapitał. Do tych pierwszych zalicza się Polska dzięki Polakom, do drugich Niemcy dzięki Niemcom... Przynajmniej połowa tzw "dziuty budżetowej" to haracz na obcy przemysł bankowy, o czym świadczy dobitnie na przykład brak polskich banków w Polsce. O braku za granicą nie wspominając... A wkrótce Niemcy przejmą też Pocztę Polską i to za darmochę, bo właśnie doprowadzają ją do skraju bankructwa. Tak jest, "flandy", "idle", "ldiki". Niemcy wrócą tu bez jednego strzału. A wtedy, wtedy już ja pogadam sobie z nimi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|