Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5177991 razy)
|
Diogenes z Synopy
Go
|
spoko , twój boczuś też tak rośnie, tylko mają lepsze automaty do poprawiania wagi i urody ( obok tego filmiku jest film o parówkach
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja kupuję z mniej "nowoczesnej" masarni...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
kiedyś moja Zosia była u reumatolog ( mnie więcej ten sam wiek) zaleciła dietę tej pani jako remedium na stawy. I tak nieźle, chociaż otwarcie powiedziała że ,, leki '' na stawy niczego nie leczą. Nie skorzystała z rady. Dieta ta podobno robi furorę, nie tylko w kręgach lekarskich . Ale nigdy nie zadałem sobie trudu zapoznania się z założeniami ( po pobieżnym zapoznaniu się z produktami). I tego filmiku też nie oglądnę Ja wytrzymałam 10 minut...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Post to ciekawy stan, zwłaszcza dal uprzednio przejedzonych, takie płukanie tłuszczem nie pokarmowym, a własnym, i wypalanie białek utworzonych tylko dlatego, że był ich nadmiar. (*6.25?) http://s15.postimg.org/fkth8t2uz/image.gif
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
hehe, wszystko co inne niż prawda objawiona, jest bzdurne... Jak kobieta chwali się, że ludzie zdrowieją, nie może być do końca bzdurne. Jakoś tak kiedyś admin napisał: "Koń ma cztery nogi, dwie przednie, dwie tylne, dwie lewe, dwie prawe..."
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja kupuję z mniej "nowoczesnej" masarni...
jeszcze mniej nowoczesnej ? przecież oni uzdatniają te kurczaki w jakiejś szopie , co myśleć o tej mniej ? brrr
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Koń ma cztery nogi A łańcuch w rowerze jest nieskończony.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
hehe, wszystko co inne niż prawda objawiona, jest bzdurne... Jak kobieta chwali się, że ludzie zdrowieją, nie może być do końca bzdurne. Jakoś tak kiedyś admin napisał: "Koń ma cztery nogi, dwie przednie, dwie tylne, dwie lewe, dwie prawe..." pewnie tak, wszystko co ma jakieś ręce i nogi, i poukładane jest lepsze niż wrzucanie byle czego do ''śmietnika'' , bez ładu i systemu .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
hehe, wszystko co inne niż prawda objawiona, jest bzdurne... Jak kobieta chwali się, że ludzie zdrowieją, nie może być do końca bzdurne. Jakoś tak kiedyś admin napisał: "Koń ma cztery nogi, dwie przednie, dwie tylne, dwie lewe, dwie prawe..." Dieta tej pani jest modna wsrod odszczepiencow z Bioslone zgromadzonych na alternatywnym forum Generalnie takie pomieszanie Tombaka z Gersonem, troche wege ideologii i roznego "oczyszczania"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki. Trochę długie te filmy. Streścisz je w kilku zdaniach?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Streścisz je w kilku zdaniach?
Dwa niedźwiedzie się biją, a zając wilka na nie podpuszcza...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Okrągłe to będzie 400000...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dzięki. Trochę długie te filmy. Streścisz je w kilku zdaniach?
admin już mnie wyręczył , prościej nie można. ja myślałem,że to wciągnie Cię, i oglądniesz więcej wykładów, wg mnie - ciekawe.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może kiedyś... ale dziękuję....
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
381 postów dzisiaj (do 22:48) to pewnie rekord kwartału, może i wszech-czasów, nie ma to jak świezi, wypoczęci po urlopie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Z czego 30 moich, ale wstyd, muszę posypać głowę popiołem i jeść więcej białka by się trochę przymulić.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fakt, bo każdy z tych trzydziestu był błyskotliwy jak żyleta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|