|
administ
Go
|
Świetnie, tylko żeby naprawdę działało.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To by trzeba było jakiego zielarza ze wschodu zapytać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale zielarz nie ma badań naukowych, to choćby obcięte ręce i nogi odrastały, to może się wypchać z taką metodą leczenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Badania się rozkręcały, ale "wojna tow. Jaruzela" przerwała finansowanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to stare! Z 2013r.! Teraz gwiazdą jest "dieta tłuszczowa" wg Doktora Kwaśniewskiego, z czego przeważnie stosujący sobie sprawy nie zdają, a nie jakieś tam niezdrowe Atkinsy, Cambrydże, czy Montigniaki...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślałam, że nowe, bo na WP jakoś mi wpadło w oko... O "niezdrowej diecie Kwaśniewskiego" też wspominają... Ale na szczęście pani "ekspert" przestrzega przed nią...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oczywiście... Tylko kiedy świat naukowy to powie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale już wtedy do profesorskich łepetyn coś zaczęło docierać, bo dawniej do "krytyki" Diety Optymalnej nigdy by nie wystawili magistra, tylko dyżurowała przynajmniej prof. Zdrówko od Kasi Bosackiej i to wspierana samym Szostakiem, ewentualnie Madzią Białkowską. Z porządniejszych ludzi to tam jedynie Szponar jest, ale z dekadę, albo lepiej go nie widziałem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobry pomysł, tylko niech jajek, wieprzowiny i mlecznych zakażą ustawowo, bo to najbardziej szkodliwe jest, a postawią na rybę z frytkami i będzie ok!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciiiii....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale gdzieś ostatnio czytałem, że jeden tak się zatruł nabiałem, że mu stendy musieli dać, bo to ponoć po "Kwaśniewskim tak zaszkodziło" Nie może się jednak stara, kochana dziadyga z Australii powstrzymać od reklamowania Doktora!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
https://www.msn.com/pl-pl/kuchnia/wiadomosci-o-zywieniu/tego-nie-jedz-na-śniadanie/ar-BBOOPwx?ocid=spartanntp - Świetne, nic o jajcach, maśle i wędlinie zbełtanych na patelni! Ale jogurcik fit z musli lub banankiem - idealne do szerokiego propagowania. I jeszcze orange juice naturalnie, bo bez tego ani rusz, choć ostatnio gdzieś czytałem, że to też już jest ble, bo fruktoza z fruktów! Dlatego lepiej dosłodzić nawet wodę miodzikiem, bo tam jest fruktoza "zdrowa na serce", a nie ta "zła" z fruktów i buraków. Przypominam za Harperem, że w żyle wrotnej nie stwierdza się obecności fruktozy, ale to napisane drobnym druczkiem, dlatego nie każdy wypatrzy. Przypomnę również bardziej zaawansowanym, że dopiero drugie przyłączenie fosforu do fruktozy jest nieodwracalne, co skutkuje albo tyciem, albo...
|
|
|
|
|
|
|
|