RafałS
|
...Prócz tego burdelu co go wcześniej też wykopali, oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
A ja sobie szukam substancji, które aktywują cAMP. Na razie znalazłem tylko kofeinę i teofilinę, forskolinę (diterpen taki) i toksyny cholery i krztuśca. Tomasz, może gdyby Ci chwilowo skleroza odpuściła, to dopisałbyś jeszcze co, ładnie poproszę? Niestety nic ciekawego nie znalazłem - http://www.phmd.pl/api/files/view/116351.pdf - ale może jeszcze co w oko wpadnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A teraz dopiero mi w oko wpadło. Gdzieś tam już pisałem na ten temat tu, ale nie pamiętam co i w jakim wątku, pewnie przy poziomie glukozy we krwi, a może przy jakich hormonach, czy stymulacji apetytu...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Natłok spraw firmowych... Nie wiem co dalej, czy rozwijać firmę, czy to co do tej pory, bo górka wychodzi ładna, to na co mi więcej? Zatrudniać ludzi, żeby za nich odpowiadać - no ni jak mi nie pasuje, a z drugiej strony, czemu nie próbować...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzięki za pamięć. A co do pracowników - ciężki temat.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To właśnie mnie najbardziej zniechęca.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo ciężki, 10 lat pozbycie się ich bez szkody dla nich mi zajęło. Ale są osoby predysponowane do pilnowania ludzi 24h/dobę, które dobrze się z tym czują.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
O sukcesie lub porażce zawsze decyduje "najsłabsze ogniwo"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Natłok spraw firmowych... Nie wiem co dalej, czy rozwijać firmę, czy to co do tej pory, bo górka wychodzi ładna, to na co mi więcej? Zatrudniać ludzi, żeby za nich odpowiadać - no ni jak mi nie pasuje, a z drugiej strony, czemu nie próbować... Nie jest to latwe ale jak mawia jeden ze znajomych - "czlowiek ma niewielkie potrzeby, reszta jest na pokaz"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Albo za duża flaszka, albo za mało chętnych do picia...
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Młodzież nie mogła wrócić z imprezy po północy. Konieczna była drzemka do białego dnia.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A u nas pełno młodzieży wałęsało się po ulicy, nawet machaliśmy sobie nawzajem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tutaj zaś jak 30 grudnia 1980
|