Blackend
|
W Chinach też to testowali i są duże problemy logistyczne. Różne auta więc różne baterie, gdzie to składować, gdzie to wszystko naraz ładować itd. Ale jak opanują ogniwa wodorowe, to będzie fajnie. Poza czystą emisją i przyjemnością jazdy elektrykiem dojdzie jeszcze niska waga, bo ta obecnie jest bardzo poważnym problemem.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak opanują...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Stellantis za dwa lata ma oferować osobówki wodorowe. Ale czy zdążą, to nie wiem. Ponoć uruchomienie stacji wodorowej, to są ogromne koszty. Tak zawsze jest z nowymi technologiami, a z czasem wszystko tanieje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W Chinach też to testowali i są duże problemy logistyczne. Różne auta więc różne baterie, gdzie to składować, gdzie to wszystko naraz ładować itd. Ale jak opanują ogniwa wodorowe, to będzie fajnie. Poza czystą emisją i przyjemnością jazdy elektrykiem dojdzie jeszcze niska waga, bo ta obecnie jest bardzo poważnym problemem. A miało być ładowanie darmowe... https://justpaste.it/samochod-na-darmowa-energie
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Stellantis za dwa lata ma oferować osobówki wodorowe. Ale czy zdążą, to nie wiem. Ponoć uruchomienie stacji wodorowej, to są ogromne koszty. Tak zawsze jest z nowymi technologiami, a z czasem wszystko tanieje. To napiszę tak - temat opanowany, to temat martwy. Tzn. operacja udana, ale pacjent...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Stellantis za dwa lata ma oferować osobówki wodorowe. Ale czy zdążą, to nie wiem. Ponoć uruchomienie stacji wodorowej, to są ogromne koszty. Tak zawsze jest z nowymi technologiami, a z czasem wszystko tanieje. To napiszę tak - temat opanowany, to temat martwy. Tzn. operacja udana, ale pacjent... Będzie reanimowany...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Może program kulinarny na YT?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tylko do tego Forum mam wielką słabość, inaczej już dawno by po mnie ani widu, ani słychu nie było...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No to dobrze, bo ja też słaby
|