RafaĹS
|
Ja pisaĹem na poczÄ
tku pandemii Ĺźe demokraci wojny zaczynajÄ
a republikanie je koĹczÄ
Nie tylko, czy to zmowa, czy jeszcze zdrowy naturalny  duch czlowieka
"Naturalny" przekĹadaniec procedury $rockefellerskiej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
SkÄ
d wiesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
No nie ma takiej umiejetnosci laczenia kropek Ale sie tym za bardzo nie martwie, bo wiele rzeczy ktore sam oceniam na tym forum, to tylko moje osobiste analizy na rozne tematy...Obecnie krytykuje Tuska - przypuszczam ze dokonuje skoku na Polske z agenda ktore chca znisczyc tradycyjne rolnictwo w europie...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
CaĹe n-syĹstwo hameryki wyĹuszczyĹ. TRUMP na prezydenta.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Gdyby nie porazka Trumpa, to by PiS przytuliĹ, ale wtedy unia byĹa ponad wszystko, dla mnie tez...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
CaĹe n-syĹstwo hameryki wyĹuszczyĹ. TRUMP na prezydenta. Popieram!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Na ARD orginalne Trump jak zĹo tego swiata Na Tusowskim ARD tez beda mpwic , tylko ze nie ma czasu - bo wasik
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Srokelfelerowi pilota zabiorÄ
..
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Jak mawiajÄ
u grubego davidka $rockefellera: "szczepionki ocaliĹy niezliczone Ĺźycia" bo u krzywego davidka $rockefellera mawiano: za duĹźo ludzi na planecie. Trump faktycznie zaĹ wielce zasĹuĹźony w edukacji narodĂłw wzglÄdem david19 rzÄ
dĂłw konferencyjnych.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Samo "niezdrowe czerwone miÄso"!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Tam to majÄ
pod gĂłrkÄ: Szczepic siÄ nie mogÄ
, dzieciaki w szkoĹach siÄ zaraĹźaĹy covidem, bo Ĺukaszenka nie kneblowal na zĹoĹÄ zachodowi naraĹźajÄ
c zdrowie dzieciakĂłw Spalinowkami siÄ zaczadzaja No i te ich wyroby miÄsne zagrazajace zdrowiu bez certyfikatu Unii A w ogĂłle to tam straszne zacofanie -" otyĹych i wydziaranych kobiet nie widaÄ KarmiÄ
cych matek ponoÄ duĹźo na Ĺawkach w parkach... Taki kraj podbiÄ super sprawa, za 5 lat 5 milionĂłw chorych na cukrzycÄ na dzieĹ dobry... No ale ten dyktator komunista psuje wszystko..
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
'Widzisz synku? Tak wyglÄ
da baleron" Pojechali dzikusy do cywilizacji.
|
|
|
|
|
|
|
|