Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Tris
Go
|
podjęłam też próbę zrozumienia teorii kwantowej Anakina (jeśli wiecie co mam na myśli) Teoria kwantowa anakina? =O Odswiezysz mi pamiec? ;> to taki żart ale miałam na myśli to: "ŻO w pigułce, czyli zbiór skondensowanych informacji z forum"
|
|
|
|
|
|
|
Iazbela
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
"Witam! Ja z kolei chciałbym pożegnać się. Nie w związku ze wspomnianym przez kogoś jakimś cyklem forumowym. Aby nie dać się poznać forumowiczom z tej mojej gorszej strony, przyjąłem zasadę, iż chamstwu należy zejść z drogi. Co czynię. Zawieszam aktywność na forum i następnie zlikwiduję członkostwo. Chyba to jasne, nikt chce ''robić'' za worek treningowy czy tarczę strzelecką bez wychodzenia poza ramy przyzwoitego dyskursu, tylko dlatego, że ktoś ma kłopoty z opanowaniem emocji. Adminowu zgłaszałem bezskutecznie. Forum przez to nic nie straci - może poza różnorodnością, a może wręcz zyska. Miło się z wiekszością rozmawiało, pieknie różniło. Mam nadzieję, że aż tak źle nie będę wspominany. Żegnam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
No nie żartuj sobie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
"Witam! Ja z kolei chciałbym pożegnać się. Nie w związku ze wspomnianym przez kogoś jakimś cyklem forumowym. Aby nie dać się poznać forumowiczom z tej mojej gorszej strony, przyjąłem zasadę, iż chamstwu należy zejść z drogi. Co czynię. Zawieszam aktywność na forum i następnie zlikwiduję członkostwo. Chyba to jasne, nikt chce ''robić'' za worek treningowy czy tarczę strzelecką bez wychodzenia poza ramy przyzwoitego dyskursu, tylko dlatego, że ktoś ma kłopoty z opanowaniem emocji. Adminowu zgłaszałem bezskutecznie. Forum przez to nic nie straci - może poza różnorodnością, a może wręcz zyska. Miło się z wiekszością rozmawiało, pieknie różniło. Mam nadzieję, że aż tak źle nie będę wspominany. Żegnam. Myslałem ,że to co było pisane ,nie wywierało na Tobie wpływu . :shock:Taki stary wyjadacz opty jak Ty ,powinien raczej inaczej dostrzegać zabawę .Ja dziękuje że prawie zawsze mi odpisałeś . Miałeś dużo cierpliwości, ale nie wiedziałem że Ci to zabawy nie sprawiało .Powodzonka i dużo zdrówka optymalnego .
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Chyba nie o ciebie chodziło Diogenesowi Jarku. Prawdę mówiąc bardzo mi się nie podobają te osobiste przytyki co poniektórych. Co innego merytoryczny dialog, a co innego obrażanie i wyzwiska. Takie coś nie powinno mieć tu miejsca.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To własnie tutaj jest świetna lekcja tolerancji .Ja bardzo dużo nauczyłem się od Zyona i Gaworka . Nawet bym z chęcią powtórzył kilka lekcji z nimi
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Będzie brakowało Dobrej Zmiany na forum, ale każdą decyzję należy uszanować.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Naprawdę będzie mi go brakowało, choć ja raczej apolityczna jestem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja też, bo to wszystko jednakowe koryto+.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To będę Ci pisał o swoich śniadankach i obiadkach
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja też mogę, bo to u mnie tylko kopiuj-wklej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba nie o ciebie chodziło Diogenesowi Jarku. Prawdę mówiąc bardzo mi się nie podobają te osobiste przytyki co poniektórych. Co innego merytoryczny dialog, a co innego obrażanie i wyzwiska. Takie coś nie powinno mieć tu miejsca. Niektórzy bez docinki nie potrafią pisać, albo uważają, że nie warto pisać, jeśli to nikogo nie zaboli... "Podniecają" się obrażaniem innych...albo muszą w ten się dowartościowywać...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Którzy to ? A może to świetny materiał do budowania tolerancji w sobie .Chyba to juz dziś pisałem gdzieś
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Chyba nie o ciebie chodziło Diogenesowi Jarku. Prawdę mówiąc bardzo mi się nie podobają te osobiste przytyki co poniektórych. Co innego merytoryczny dialog, a co innego obrażanie i wyzwiska. Takie coś nie powinno mieć tu miejsca. Niektórzy bez docinki nie potrafią pisać, albo uważają, że nie warto pisać, jeśli to nikogo nie zaboli... "Podniecają" się obrażaniem innych...albo muszą w ten się dowartościowywać... I tam narzekanie, tu jest hilife i spoko luzik. W realu to jest hardcor, szczególnie jak się zarabia na życie.
|
|
|
|
|
|
|
|