Daniel
Go
|
Mam zaszczyt zaprosić na pierwsze spotkanie organizacyjne wszystkich zainteresowanych dietą dr Jana Kwaśniewskiego, które odbędzie się w dniu 05 marca 2017 roku w godzinach 14:00 - 15:00 (+ - 15 min) w lokalu UNII ZIEMI mieszczącym się w sąsiedztwie blogu nr 5 przy ul. Sychty w Gdańsku Strzyża. Dojście alejką garażową pomiędzy ul. Sychty, a ul. Karłowicza. Uwaga- nie ma miejsc postojowych dla samochodów, proszę więc przybyć korzystając z komunikacji miejskiej. Można dojechać tramwajem 5,6,11,12 i wysiąść na przystanku Zamenhofa. Od przystanku jest ok. 200 m piechotą. Korzystający z SKM wysiadają na przystanku Gdańsk Zaspa. Od przystanku jest ok.500 m piechotą. Korzystający z PKM wysiadają na przystanku Gdańsk Strzyża. Od przystanku ok. 500 m piechotą. Lokal znajduje się na terenie prywatnym i nie jest to spotkanie publiczne w rozumienia prawa państwowego. Odpowiedzialny za organizację jest Daniel Bojarski ( czyli ja). Adres e mailowy: daniel@d.pl - koniecznie w temacie proszę umieścić słowo "PUNKT". Pozwoli to wyodrębnić korespondencję od spamu, którego nie otwieram i nie czytam. Adres korespondencyjny: 80-275 Gdańsk ul. Mieczysława Karłowicza 55
|
|
|
|
|
|
|
Ricardo
Go
|
N A R E S Z C I E !!!
Gdyby nie schorzenie, z którym się obecnie zmagam przyszedł bym na spotkanie, ale "co się odwlecze to nie uciecze". Wstępnie interesuje mnie, czy będzie możliwość skorzystania z porady lekarza optymalnego i / lub doradcy żywieniowego ?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
N A R E S Z C I E !!!
Gdyby nie schorzenie, z którym się obecnie zmagam przyszedł bym na spotkanie, ale "co się odwlecze to nie uciecze". Wstępnie interesuje mnie, czy będzie możliwość skorzystania z porady lekarza optymalnego i / lub doradcy żywieniowego ?
Pozdrawiam
Gdy będę to wiedzieć, to dam znać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cieszę się Danielu. Często osoby z okolic Gdańska pytały się o bliższe miejsce spotkań. Gratuluję podjęcia się takiego zobowiązania!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo fajnie, oby się powiodło.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Cieszę się Danielu. Często osoby z okolic Gdańska pytały się o bliższe miejsce spotkań. Gratuluję podjęcia się takiego zobowiązania! A czy Wejherowo jest "z okolic Gdańska"? Może się zobaczymy u Daniela?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie, na jutro mam inne plany...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jutro, jutro...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oby to nie były płone nadzieje ...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Spotkanie odbyło się i dziękuję wszystkim za przybycie. Było to dla mnie bardzo ważne, bo pozwoliło naładować "akumulatory" na dalszą aktywność społeczną. Nie podam, jak na tacy, tego kto był, ale była przyjemna konwersacja, wymiana poglądów przy kawie i muzyce. Takie spotkania to uczta dla duszy, ale trzeba ruszyć tyłek i przemieścić swoje ciało w czasoprzestrzeni. Są też i zdjęcia, ale bez zgody uczestników nie upublicznię ich. Choć spotkanie odbyło się w PkddJK, to zdjęcia dotyczą nawiązującej się mikrospołeczności optymalnych z Gdańska. Obowiązuje więc pierwszy stopień przyzwoitości czyli lojalność wobec siebie.
Punkt konsultacyjny diety dr Jana Kwaśniewskiego zaistniał i zaczyna ekspansję w przestrzeni publicznej. Czyli po prostu informacja o istnieniu takiego miejsca będzie podawana oficjalnie w innych miejscach wymiany informacji.
Na dziś nie przewiduję stałych dyżurów. Czyli otwarty będzie wtedy gdy będę w nim obecny fizycznie. Z czasem może to ulec zmianie. Można umówić się na spotkanie drogą korespondencyjną (adresy podane wyżej). Telefonu nie podaję, bo fizycznie nie jestem w stanie z każdym rozmawiać, a szczególnie z nieznajomym. Z czasem telefony odbierać będę tylko od tych, to znajdą się w moich kontaktach (ok.100).
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Gratuluję Danielu. Nie wiem czemu, myślałam, że to spotkanie miało odbyć się dzisiaj... Oczywiście ze zdjęciami, to musi być zgoda uczestników. Ale aż taka ciekawska to ja nie jestem... Życzę Tobie i wszystkim osobom w tych Spotkaniach uczestniczącym wiele satysfakcji z nich i owocnych, przyjemnych rozmów.... Dziękuję za życzenia. ( należę do grona adresatów)
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Gratuluję Danielu. [...] Oczywiście ze zdjęciami, to musi być zgoda uczestników. Ale aż taka ciekawska to ja nie jestem... Życzę Tobie i wszystkim osobom w tych Spotkaniach uczestniczącym wiele satysfakcji z nich i owocnych, przyjemnych rozmów.... Przyłączam się do gratulacji dla Daniela. Dziękuję za elegancko i sprawnie zorganizowane spotkanie.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
N A R E S Z C I E !!!
Pozdrawiam
Przyjdź na następne spotkanie. Termin Daniel poda na forum. Doradca żywieniowy też będzie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fajnie, że jest fajnie...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Słuchaj Danielu, czy tam ma być w "sąsiedztwie blogu nr 5" czy "bloku nr 5"? A tak to super się starasz...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od razu jest 169 Gości na Forum... To pewnie z "Twojego" osiedlowego forum...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Słuchaj Danielu, czy nam ma być w "sąsiedztwie blogu nr 5" czy "bloku nr 5"? A tak to super się starasz... Dzięki za uwagę. Już poprawiłem błąd. Tutaj już nie da się. Musi zostać tak jak jest.
|
|
|
|
|
|
|
|