|
Jarek
Go
|
Liscie rukoli zamiast smalcu
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Polska walczy z koronawirusem...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26592
|
Ale tu, czyli okolice Lorrach, to jakieś takie covidowe rozluźnienie - masek nie wymagają na stacjach benzynowych, a nawet baro-kawiarniach. Nie wiem jak w marketach, bo pozamykane z powodu niedzieli... A jutro w Szwajcu i chyba tu wolny dzień z powodu zielonych świątek...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na stacji benzynowej bez knebla? Siebie tylko widziałem , nawet tankują w nich patole. Dyscyplina społeczna ponad wszystko
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jest pod tym względem spoko.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Smalec spod lady bedzie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dobry smalec mam, ze skwarkami i cebulką, łyżką można jeść!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Smalec smalcem, ale jaki chleb do tego?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tylko ciemny ze zbożami
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Smalec smalcem, ale jaki chleb do tego? Kromka twarogu starczy. Tylko ciężko taki twaróg, co się tak kroi, dostać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z twarogiem jeszcze smalcu nie jadłem. Kiedyś spróbowałem z plackami serowymi ale takie se. Najlepiej smalec jednak pasuje do chleba, co by nie mówić.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Serniczek ze smalcem i ogórkiem kiszonym
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z twarogiem jeszcze smalcu nie jadłem. Kiedyś spróbowałem z plackami serowymi ale takie se. Najlepiej smalec jednak pasuje do chleba, co by nie mówić. Jasne, magiczne zestawienie, ale na żółtym serze czy twarogu też da radę. Ja jestem zboczony jeśli chodzi o twaróg. Jedno z lepszych zestawień dla mnie to pokruszony twaróg z wytopioną słoninką i podsmażoną cebulką. No i serniczek oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Uniknęli głównej ofiary. Ale oczywiście jest tam OGROMNE ryzyko i najlepiej stamtąd uciekać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|