RafałS
|
To można "negować znaczenie szczepień w walce z pandemią" ? . Przecież bez nich nie byłoby ani walki, ani "pandemii".
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
I ludzie żyliby w błogiej nieświadomości, a tak się tylko zastanawiają, czy już mieli, czy dopiero będą mieć...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Niech Morawiecki weźmie sobie do rady antyszczepionkowców i zaraz się rzekoma "pandemia" skończy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Morawiecki będzie robił tylko to co da mu poparcie społeczne, lub brak kasy może go jeszcze przymusić do likwidacji "pandemii".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale jest dużo więcej godniejszych takiego zaszczytu, ja dziękuję serdecznie!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Gada Piecha w Faktach! Co to za szkodnik, ale Trzaskowski jeszcze gorszy!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ci z tej rady jeszcze kłamią, że simonka nikt nie słuchał. Mnie to bardziej wygląda na niedofinansowanie i atak inflacji na "honoraria artystyczne".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale jest dużo więcej godniejszych takiego zaszczytu, ja dziękuję serdecznie! Ci "godniejsi", to są raczej g(ł)odniejsi...kasy... Na usługach firm farmaceutycznych...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Może odeszli do łóżek, piąta czy tam czwarta fala to ludzie do roboty są potrzebni.... hmm napewno.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Normalka, to było łatwe do przewidzenia, że Tusk będzie oskarżał za nic nie robienie. Wcześniej pisowcy oskarżali Tuska za katastrofę w Smoleńsku. Ci ludzie są zajęci sobą, chęcią odegrania się i zagraniu jeden drugiemu na nosie - obywatele to tło, margines, tym bardziej, że są bezimienni.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobrze te Tusk nie rzadzi - dawno by wszystkich wyszczepił, okneblował w ffp2, i wprowadził niemieckie obostrzenia .
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dokładnie! PO w pandemii jeszcze gorzej za ryje by chwyciła niż PiS! Dlatego nie ma na kogo głosować. Ten "Ruch Wolnych Ludzi" - ale znając życie, to skończy się jak zwykle. Szkoda, bo ten Janusz Zagórski wykonał gigarobotę i pójdzie na marne! Wiem, że to zaboli pomysłodawcę, ale... Takie życie. Znaczy chciałem napisać więcej na ten temat, ale mi ochota odeszła, jak o posłach mi się pomyślało. Zwykłe "sprzedawczyki" i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No to jest doskonały argument antyszczepionkowy - bo po wyszczepieniu zapaść na covid pewna! 4 cm mniej to strasznie dużo!
|
|
|
|
|
|
|
|
|