Blackend
|
Starczy tego mądrzenia,bo mi się odechciało. Reasumując - poprawnie stosowane zalecenia Doktora zapewniają stosowną do potrzeb syntezę glutationu w organizmie i tyle... Oj tam zaraz mądrzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W szpitalu jadłem żółtka na twardo i popijałem śmietanką. Musiałem się z tym ukrywać, bo jak lekarka zobaczyła kubek śmietany na szafce, to zapytała z przerażeniem - co to tu robi? To odpowiadam - śmietankę do kawy sobie dolewam. Proszę to natychmiast wylać! Komedia. Ale chlebek spoko na szafkach-widziałem u odwiedzajacego
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Mógłbym jeszcze dopisać, że np. choroba Hashimoto powoduje hamowanie syntezy glutationu o 50%, powodując też "problemy" immunologiczne, ale kogo tam zaś to interesuje, jak się wyleczył z nieuleczalnego. Glutation ponoć jest jednym z najsilniej stymulujących komórkę związków do wchłaniania aminokwasów, ale nie pamiętam, gdzie to wyczytałem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale chlebek spoko na szafkach-widziałem u odwiedzajacego Była tam też dietetyczka. Oj gołym okiem było widać, że fachowiec, bo nie sposób było jej nie zauważyć.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale teraz jest nowy trend dietetyczny, bo na pubmedu "wyszło", że białko znacznie bardziej syci i podtrzymuje stan sytości niż węglowodan na śniadanie, dlatego zamiast płatów śniadaniowych zalecają owsiankę...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale chlebek spoko na szafkach-widziałem u odwiedzajacego Była tam też dietetyczka. Oj gołym okiem było widać, że fachowiec, bo nie sposób było jej nie zauważyć. Trudny przeciwnik - nogi zapas i żadnych pytań...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, "dalsze badania są konieczne"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze, żeby szczepionki były "za darmo".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ciekawe, że u hamburgerów wolno takie rzeczy wygłaszać, a w Polsce lekarz jest stawiany przed sądem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie, bardzo ciekawe!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A co tam na US-open słychać? Wyszczepieni sobie chyba jakoś radzą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|