admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Źle się dzieje w europejskim rolnictwie. Już teraz miał być "nakaz" wyłączenia 4% ziemi ornej w Unii, ale na szczęście "uznali" zagrożenie żywnościowe w Europie z powodu wojny i się wycofali.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zmiana na pozostałych składowych złodziejstwa. Ekstra 300+ nie przeważy?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Źle się dzieje w europejskim rolnictwie. Już teraz miał być "nakaz" wyłączenia 4% ziemi ornej w Unii, ale na szczęście "uznali" zagrożenie żywnościowe w Europie z powodu wojny i się wycofali. Przyszłości w Unii to nowoczesny system niewolnictwa , z niczym innym mi się to nie kojarzy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Następne traktorowanie/taczkowanie na szlaku producentów atrap żywności i szolców/tuskich, albo dramat.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wyszczepiona na lekach "przerabiarka" (obywatel unii) sztucznego żarcia zalecana norma przerabiania 40- 50 lat i następni do golenia W 2050 otwarcie ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W '50 to ja już będę kwiatki wąchał od spodu, a o kolejne pokolenia jestem spokojny.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mówią że na śmierć trzeba sobie njpierw zapracować
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to prawda, czym więcej fizycznie w trudnych warunkach pracujesz, tym szybciej umrzesz, a nieroby statystycznie żyją dłużej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W długości życia nie spełnia się ponoć chęć pogodzenia się ze smiercią
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to prawda, czym więcej fizycznie w trudnych warunkach pracujesz, tym szybciej umrzesz, a nieroby statystycznie żyją dłużej. A to zależy od warunków. Wymyślić ci odwrotny przykład, czy dasz radę sam?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja poproszę, bo nic mi do głowy nie przychodzi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak bylem na Kubie to gadałem z ronikiem na polu ktory tam pracował- miał 93 lata i mówił że jeszcze dw a lata bedzie tylko pracował Nie jeden przypadek na tej wsi bo z wyglądu podobni byli
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pewnie na Kubie emeryturę wypłacają od 95 roku życia, a ten na złość chce się doczekać!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale na Kubie, to się nie liczy, bo w socjalizmie praca uszlachetnia i każdemu się należy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
U tych za górami afgańskimi/pakistańskimi też nie bo odcięci byli i nie wiadomo co to za ustroje teraz.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale na Kubie, to się nie liczy, bo w socjalizmie praca uszlachetnia i każdemu się należy. Fakt, wtedy był, ale nie dotyczył rolników indywidualnych, PGRow nie było, oprócz skupu trzciny cukrowej ...
|
|
|
|
|
|
|
|