Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ci co żrą śmietanę kubeczkowaną, a nie mogą odczytać etykiety- są od lat z GMO za pan brat. A jaką dokładnie chodzi? Nie napiszę. Ale zapamiętałem: "...skrobia kukurydziana modyfikowana...", "...mączka chleba świętojańskiego...".
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
O rany! A ja zawsze myślałam, że ten wątek jest o historii Polski, a tu taka niespodzianka
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest najnowsza historia...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
O rany! A ja zawsze myślałam, że ten wątek jest o historii Polski, a tu taka niespodzianka Zoniu, jakże nie historia? Historia i to w wielu dziedzinach: owszem kulinariów, ale i zaleceń dietetycznych, owych mitów, medycyny itd, itd.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O rany! A ja zawsze myślałam, że ten wątek jest o historii Polski, a tu taka niespodzianka Ładna historia.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
No, ale wątek nazywa się : Wątek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 145399 razy) a nie najnowsza historia kulinarii, tudzież medycyny i innych dziedzin
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
:oops:wstyd mi Powinno być oczywiście : Historia kulinariów
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No, ale wątek nazywa się : Wątek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 145399 razy) a nie najnowsza historia kulinarii, tudzież medycyny i innych dziedzin Każdy z nas tworzy jakąś historię dla Polski... nawet na obczyźnie. Wobec czego uważam, że może tu być nawet historia "linków". Która też może być najnowsza.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No, ale wątek nazywa się : Wątek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 145399 razy) a nie najnowsza historia kulinarii, tudzież medycyny i innych dziedzin To jest polityka "od kuchni"...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Historia zaleceń żywieniowych w Polsce do hostorii Polski się nie zalicza? Jak też uwagi na temat tych zaleceń czynione w kraju? A nawet - jak zauważa Radzio - za granicą?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Historia zaleceń żywieniowych w Polsce do hostorii Polski się nie zalicza? Jak też uwagi na temat tych zaleceń czynione w kraju? A nawet - jak zauważa Radzio - za granicą?
A co mają oznaczać te pytajniki na końcu każdego zdania? Bo zdania jakby twierdzące...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A co mają oznaczać te pytajniki na końcu każdego zdania? Bo zdania jakby twierdzące... To pytania retoryczne
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W takim razie dalej nie pytam, że twierdzę?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Hi Takiego odzewu to się nie spodziewałam Oki, poddaję się, chociaż bardziej pasowałaby mi tu nazwa MISZ MASZ
|
|
|
|
|
|
|
|