renia
|
Podobają mi się wypowiedzi Bosaka. Konkretne, mądre i spokojne...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Obcykany
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Obcykany A nie jak ten Kołodziejczak, albo minister rolnictwa, który potrafi długo mówić i nic nie powiedzieć...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tusk nie pozwoli na podwyżki. Jeszcze będą akademiki za złotówkę, kredyty 0%, darmowe obiady w szkołach, babcine 1500, 60 tys. wolne od podatku i kury znoszące złote jajka. Taka bajka...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kochaja Brukselę - dużo im płacą za niszczenie rolnictwa ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tusk nie pozwoli na podwyżki. Jeszcze będą akademiki za złotówkę, kredyty 0%, babcine 1500, 60 tys. wolne od podatku i kury znoszące złote jajjka. Taka bajka... Tusek zaora ten kraj...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Musi AfD dojść do władzy- mało prawdopodobne - prędzej zabronią opozycji w demokratycznych DE
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Podobają mi się wypowiedzi Bosaka. Konkretne, mądre i spokojne... Tylko 7 % poparcia - wiadomo - mądrości w tłumie ? Oby przetrwali jako opozycja, bo takich przekazów już nie będzie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze mówi, tylko czy rząd będzie chciał go słuchać... Rolnicy dostali kredyty na ciągniki (głównie niemieckie) i rozwój działalności, a teraz nie mają z czego spłacać...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
Żałosny koleś. A który? 1. Tarczyński* 2. Tusk* * - skreślić wedle upodobania.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak brytole wyjda z unii padna na kolana, taki był przekaz w praworzadnych mediach . Kto wtedy judził, kto tak silny fanatyzm ugruntował w ludziach ? Dzis Angole przykładem dla całej europy - bez unii da sie zyc.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No to karierę ma już zaplanowaną. Szła do obory, pomyślała że nagra... że opublikuje i jest HIT! Została wytypowana, potem błyskawicznie media, bosaki, sejmy itp. Materiał na "człowieka sukcesu tysiąclecia" typu walesa (brought to you by ciam ciaram+). Rafał nagraj tik toka, moze sie ludzie przebudza z tego srokelfelrowego matrixa...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No to karierę ma już zaplanowaną. Szła do obory, pomyślała że nagra... że opublikuje i jest HIT! Została wytypowana, potem błyskawicznie media, bosaki, sejmy itp. Materiał na "człowieka sukcesu tysiąclecia" typu walesa (brought to you by ciam ciaram+). Rafał nagraj tik toka, moze sie ludzie przebudza z tego srokelfelrowego matrixa... Nie mam jobla, znaczy tego... Nobla trza mi najpierw kupić. Wtedy będę słyszalny. A poważnie to pewnie były już książki i ileś filmików. Ale to o wiele za mało. Dla programowania stad używa się propagandy masowej / codziennej. Notorycznego mantrowania w media głównościekowe itp. Stanowczo za dużo na jeden Prometeusz.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie wszyscy podpisywali volkslisty , moze sie nie zmienilo...
|
|
|
|
|
|
|
|