Autor
|
Wtek: PRASÓWKA (Przeczytany 2469262 razy)
|
renia
|
Ile jeszcze rzetelnych badań muszą porobić, żeby uznać WIEDZĘ Doktora? Albo to nie chodzi o badania tylko o uczciwość...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wierzę, że robią to w trosce o pacjentów...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No tak. Lekarze rzeczywiście dbają o (wypróżnianie kieszeni) pacjentów... ...i o to, żeby ich nie stracić...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Niezdrowe diety im nie przeszkadzają, tylko Dieta Optymalna... Jakby mogli, to by nas wszystkich powystrzelali (abyśmy sobie nie zaszkodzili jedzeniem), z Autorem diety na czele...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
O Autora dbam najlepiej jak potrafię, więc nie ma powodów do zmartwienia, choć nieuniknione się zbliża z każdym dniem. Poczekam, kiedyś będę wreszcie wolny.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O Autora dbam najlepiej jak potrafię, więc nie ma powodów do zmartwienia, choć nieuniknione się zbliża z każdym dniem. Poczekam, kiedyś będę wreszcie wolny. Każdy ma codziennie o dzień bliżej do śmierci...
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
A jeśli założyć, że czas nie istnieje, to już jesteśmy martwi
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
tylko się położyć
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oni są przekonani, że Dieta Optymalna jest obecnie największym zagrożeniem dla mieszkańców Ziemi i swój całodzienny czas poświęcają uświadamianiu ludziom jakie zagrożenie "stwarza" DO... broń atomowa i chemiczna, razem wzięte, przy DO to jest pikuś...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przykro mi... myślałam, że już przestałeś w to wierzyć, że wszyscy ludzie mają czyste intencje... jak i w św. Mikołaja... Wlasnie tak Myslalem, ze beda sie rozprawiac z kazda szkodliwa dieta, ze wezma na warsztat Dukana, potem Atkinsa, potem, Sloneckiegi, South Beach, wegetarian, potem Tallera, Lutza, Ponomarenke, 4eS.....i uwolnia swiat od diet i wtedy wszyscy beda szczesiliwi i zdrowi.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Wybrali tylko nas...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Z tych danych wynika, że większość chorych przez nich "leczonych" umiera... A jaki procent ludzi chorych na chorobę nowotworową decyduje się na nieprzyjęcie chemii? Jestem pewna, że nie ma ich więcej niż 1%. Ja takiej osoby nie znam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|