|
Jarek
Go
|
:lol:Wszystko, bo najwazniejsze
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26785
|
Zdrowie jest cudowne, nie ma nic bardziej cennego, jakby co. A ze zdrowiem jak z resztą - jak się dba tak się ma.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dla zdrowia ketomaniacy tez zapychaja sie blonnikiem i trocinami, choc chyba bracia Rodzen odradzaja jako jedyni
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Zdrowia to sobie ludzie życzą ,i praktycznie to wszystko...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wczoraj się mnie pytali o drogę, wytłumaczyłem, a obok kierowcy siedzi kobieta z google mapa w ręce i mówi - "nie bo to nie tak się jedzie!" A ja na to "skoro nie tak, to powodzenia"... Tak samo mam z tłumaczeniem zasad odżywiania. Wie lepiej, że "poł kilo bialka ma jeść" to po co pyta?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Za prosto tłumaczyles, nie dociera.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj się mnie pytali o drogę, wytłumaczyłem, a obok kierowcy siedzi kobieta z google mapa w ręce i mówi - "nie bo to nie tak się jedzie!" A ja na to "skoro nie tak, to powodzenia"... Tak samo mam z tłumaczeniem zasad odżywiania. Wie lepiej, że "poł kilo bialka ma jeść" to po co pyta? Potwierdzenia szuka, ale jak nie po linii, to doradca do d...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Standardowe zachowanie. Ale i tak spoko, że nie ochrzaniła, a tylko spokojnie zanegowała.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale jeszcze 5 min i po ptokach.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze, aby każdy sam mógł sobe obrać najsłuszniejszą dla siebie drogę do celu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlatego, bockiem, bockiem...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Co może lokalny wiedzieć, jak z gugle globalne inaczej wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najważniejsze, aby każdy sam mógł sobe obrać najsłuszniejszą dla siebie drogę do celu... No ale kobita najwyraźniej nie potrafiła się samodzielnie zdecydować, co nie powinno być dziwne.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Co może lokalny wiedzieć, jak z gugle globalne inaczej wychodzi. Dokładnie tak - widzi babina w googlu korek uliczny na czerwono, to się w niego pcha, choć ktoś dobrze z doświadczenia poradzi - objechać, bo będzie wygodniej... I jeszcze klimy w aucie nie mieli, a stać w korkach bez klimy to lepiej się ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zapowiedział wyjaśnienie - to pewnie wyjaśni...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/odstaw-chocia%C5%BC-na-tydzie%C5%84-nie-tylko-ryzyko-raka-zacznie-spada%C4%87/ar-AAZarHb?ocid=msedgntp&cvid=9aa2fb6b5eeb44b4a9e8d2f60a716d82 - a jak Doktor Kwaśniewski pisał i mówił kilka detad temu, że "mleko jest dla cieląt, a nie ludzi" - to taki rechot był na "sali", że aż jeden główny specjalista od dzieci w Polsce, na spotkaniu sejmowym zorganizowanym przez Marszałka Sejmu jakoś latem 2005r. - o ile mnie pamięć nie myli, w sprawie nominacji Doktora do Sztokholmu i wprowadzenia DO - jako oficjalnych zalecń dietetycznych w Polsce, ryczał w niebogłosy, żeby "mu dzieci w spokoju zostawili", a pewien doktor z IŻiŻ dopiero się wypinał i gadał "co to za dieta, jak zaleca 4tys. kcal na dobę" - machając doskonałą książką - Dieta Optymalna", że aż się rozpadła - ja tam nie wytrzymałem i wyszedłem z tego "spotkania", bo "amerykańscy naukowcy udowodnili, zupełnie przeciwnie, niż zaleca Doktor" i takie były oficjalne wnioski z tego spotkania. No to tera mają "niczyją" "ketodietę" do zwalczania i jakoś nie zwalczają, bo pewnie przez to, że "niczyja"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|