Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Bardzo fajny i mądry facet. :D

kelin211

Bardzo mądry ten rolnik

kelin211

O ktos mnie uprzedzil XD

renia

Optymalny Rolnik produkuje optymalną żywność... :D

RafałS

:lol:
Tak się Białorusi nie robi.  8)

admin

:shock:
Tak jestem w szoku!  :shock:
Pierwszy raz na oczy w życiu widziałem zwierzęta użytkowe, które obce "zwierzę sapiens" natychmiast z ufnością akceptują w stadzie!  :shock:
Wystarczy, że obwąchają...  :D

startom

Cytat: renia w 2024-03-26, 20:10:38
Bardzo fajny i mądry facet. :D
Dziękuję - miło widzieć takie komentarze.

startom

Cytat: kelin211 w 2024-03-26, 21:28:44
O ktos mnie uprzedzil XD
No tak wyszło - tak sobie pomyślałem, że warto wrzucić ten fragment tutaj w tak zacnym gronie, które zrozumie.

Jarek

Z mojej strony, rowniez szacunek dla takich rolnikow  8) :lol:

renia

Cytat: startom w 2024-03-26, 22:07:36
O ktos mnie uprzedzil XD
No tak wyszło - tak sobie pomyślałem, że warto wrzucić ten fragment tutaj w tak zacnym gronie, które zrozumie.

Ciekawe, czy ten Pan prowadzi też sprzedaż wysyłkową przetworów mięsnych... :roll:

admin

Jeśli nie prowadzi, to będzie prowadził jeśli dobrze zrozumiałem wczorajsze ustalenia i to ze zniżką dla Członków OSO i prenumeratorów magazynu OPTYMALNI!
No chyba, że się projekt wywróci!  :(
Uda się, tylko troszkę czasu trzeba na ogarnięcie tematu.  :D

Jarek

A kto będzie kupował 200% drożej jak w biedrze taniej jest a życie opiera się na TANIO to dobrobyt

renia

Cytat: admin w 2024-03-27, 09:32:55
Jeśli nie prowadzi, to będzie prowadził jeśli dobrze zrozumiałem wczorajsze ustalenia i to ze zniżką dla Członków OSO i prenumeratorów magazynu OPTYMALNI!

Wow! Ciekawa i optymistyczna perspektywa... :D

renia

Cytat: Jarek w 2024-03-27, 09:42:57
A kto będzie kupował 200% drożej jak w biedrze taniej jest a życie opiera się na TANIO to dobrobyt

Tak nam w reklamach kit wciskają... :lol: Kto ma taniej, Lidl, czy Biedronka... :lol: O jakosci nic nie wspominają... 8) Sami by pewnie tego "markietowego" mięsa nie jedli... :x

startom

Cytat: renia w 2024-03-27, 09:29:58
Cytat: startom w 2024-03-26, 22:07:36
O ktos mnie uprzedzil XD

Ciekawa, czy ten Pan prowadzi też sprzedaż wysyłkową przetworów mięsnych... :roll:
Jak najbardziej prowadzi  - na razie kurczak pastwiskowy, ale w późniejszym terminie kto wie może się uda więcej.

Dla zainteresowanych - można się do mnie bezpośrednio skontakować w wiadomości prywatnej, zadzwonić itd - tak jakoś wyszło , ze ten "Pan" to jestem ja  :D.

startom

Cytat: admin w 2024-03-27, 09:32:55

Jak najbardziej zniżka będzie - po uruchomieniu chowu będziemy wiedzieć więcej szczegółów.

Jarek

Cytat: renia w 2024-03-27, 10:04:02

Tak nam w reklamach kit wciskają... :lol: Kto ma taniej, lidl, czy Biedronka... :lol: O jakosci nic nie wspominają... 8) Sami by pewnie tego "markietowego" mięsa nie jedli... :x
Kontakt z Rolnikiem łagodzi obyczaje,- kupować żywność od nich, to nic innego jak  organizacja życia swojego  oparte  na  relacji  człowieka  czlowiekiem,  a nie wyścigi wózkami w biedrze za sztuczym zarciem... :lol:

startom

Cytat: Jarek w 2024-03-27, 10:17:36
Cytat: renia w 2024-03-27, 10:04:02

Tak nam w reklamach kit wciskają... :lol: Kto ma taniej, lidl, czy Biedronka... :lol: O jakosci nic nie wspominają... 8) Sami by pewnie tego "markietowego" mięsa nie jedli... :x
Kontakt z Rolnikiem łagodzi obyczaje,- kupować żywność od nich, to nic innego jak  organizacja życia swojego  oparte  na  relacji  człowieka  czlowiekiem,  a nie wyścigi wózkami w biedrze za sztuczym zarciem... :lol:
Nawet więcej - kontakt z Rolnikiem nawiązuje nić sympatii i zaufania. Rolnik nie może pozwolić sobie na wprowadzenie złego towaru w rynek. W Biedrze i innych INO wycofają produkt ze sprzedaży , a ty się martw czy go zjadłeś , czy może na Ciebie nie trafiło. Niestety, dziś nie wiadomo co z produktów dostępnych w marketach jest żywnością a co tylko paszą dla ludzi.