Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Boczek korzenny

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2010-12-23, 17:06:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Poczytałam więcej stron z tego wątku i wydaje mi się, że dawniej było tutaj weselej... :roll:  :wink:
Mniej polityki, a więcej żartów o "żarciu"... :lol:

vvv

Sortów nie było, tylko My i Oni.
:roll: :mrgreen: :wink:

renia

...i tamci jeszcze... :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2018-01-27, 21:47:02
Poczytałam więcej stron z tego wątku i wydaje mi się, że dawniej było tutaj weselej... :roll:  :wink:
Dawniej to rządzili ci co nic nie robili, dlatego było wesoło. Teraz pisowskie szuje wszystko obrzydziły.

administ

Ale jakby dalej było tylko o żarciu, to Forum już dawno by zdechło, a tak jest największym w Polsce, a może i w Świecie o tematyce polityczno-dietetyczno-fanatycznej... ;)  :lol:

renia

Chyba FB "Klasyczna Dieta Optymalna" przejął to doradztwo dietetyczne i dobrze. Tutaj to już się w kółko powtarzały podobne pytania o tematy, które są w książkach dr Kwaśniewskiego, albo już były "przerabiane" w innych wątkach na Forum.
A polityka mi nie przeszkadza (poglądy jakiekolwiek), ale ten sposób (forma) przekazu mi nie odpowiada, dlatego staram się już jak najmniej w tym temacie udzielać.

Jarek

Ja będę pisał o "dobrej zmianie" dobrze, żebyś aż tak nie musiała się poświęcać. :?

administ

madre

Cytat: Jarek w 2018-01-28, 08:24:27
Dawniej to rządzili ci co nic nie robili, dlatego było wesoło. Teraz pisowskie szuje wszystko obrzydziły.

Dawniej Obecnie to rządzili rządzą ci co nic nie robili robią "dobrze" ludowi, dlatego było nadal jest wesoło. Teraz pisowskie  totalne ELYTY, szuje wszystko obrzydziły obs***ają. (zapomniałem wykreślić: szuje) :lol:

administ

Cytat: renia w 2018-01-28, 08:46:32
Chyba FB "Klasyczna Dieta Optymalna" przejął to doradztwo dietetyczne i dobrze.

A tego to nie wiem, bo pejsbuk mnie nie podgląda...  :D
W każdym razie mam dość niewdzięczności ludzi za całe dobro które uczyniłem... ;)

Radomiak

Cytat: Jarek w 2018-01-28, 08:53:51
Ja będę pisał o "dobrej zmianie" dobrze, żebyś aż tak nie musiała się poświęcać. :?
:lol:
Nie dasz rady.

administ

Cytat: madre w 2018-01-28, 08:56:36

Dawniej Obecnie to rządzili rządzą ci co nic nie robili robią "dobrze" ludowi, dlatego było nadal jest wesoło. Teraz pisowskie  totalne ELYTY, szuje wszystko obrzydziły obs***ają. (zapomniałem wykreślić: szuje) :lol:

A fuj!  :shock:
Ile (nie)skrywanej nienawiści do wszystkich i wszystkiego!  :? ;)

administ

Cytat: Radomiak w 2018-01-28, 09:00:14
Nie dasz rady.

Też tak mi wychodzi... ;)

Jarek

Cytat: Radomiak w 2018-01-28, 09:00:14
Nie dasz rady.

Jarek

Chyba FB "Klasyczna Dieta Optymalna" przejął to doradztwo dietetyczne i dobrze. Tutaj to już się w kółko powtarzały podobne pytania o tematy, które są w książkach dr Kwaśniewskiego, albo już "przerobione" w innych wątkach na Forum.
A polityka mi nie przeszkadza (poglądy jakiekolwiek), ale ten sposób (forma) przekazu mi nie odpowiada, dlatego staram się już jak najmniej w tym temacie udzielać.
Ja to się w ogóle Tobie dziwię że jeszcze na FB nie radzisz.
Tam można się naprawdę wykazać, tutaj nawet dobrym nie można być, bo gonią nawet za nawracanie. :lol:

Zofia

Chyba FB "Klasyczna Dieta Optymalna" przejął to doradztwo dietetyczne i dobrze. Tutaj to już się w kółko powtarzały podobne pytania o tematy, które są w książkach dr Kwaśniewskiego, albo już "przerobione" w innych wątkach na Forum.
Tutaj wiem gdzie czego szukać. Na grupach FB jest " groch z kapustą" a ja takich potraw nie trawię. :(

Zofia

Cytat: admin w 2018-01-28, 08:40:08

Ale jakby dalej było tylko o żarciu, to Forum już dawno by zdechło, a tak jest największym w Polsce, a może i w Świecie o tematyce polityczno-dietetyczno-fanatycznej... ;)  :lol: