Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

ŁYSIENIE

Zaczęty przez KASPRZAK, 2007-06-24, 11:41:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: admin w 2015-08-04, 14:10:03
Też bym tak w lato robił, ale mi nie pozwalają...  ;)
Nie pozwalają bo na tobie u fryzjera to można zbańczyć  :lol:

Diogenes z Synopy

a mi wypadały, gdy miałem 19-20 lat, później myłem głowę żółtkiem i spłukiwałem wodą z octem ( serio, gdzieś to wyczytałem w starych pismach ). Następnie weszły firmowe szampony i potrzeba była taka aby je używać. Ale włosy zostały ( mimo że w wieku 19 lat wychodziły garściami ). Po ponad 30 latach mam włosy lepsze niż wtedy, w ogóle nawet włosek nie wypadnie. Ale na ryjku mam słaby zarost, chyba to ratuje. Teoretycznie powinienem być gupi ( bo łysina świadczy o mądrości ;-)  . Na wszelki wypadek, udaję. Ktoś powie że nie ;-)

Gavroche

Obfite wypadanie to niewielki problem. ;)
Brak odrastania stanowi o łysieniu.

Blackend

Jeszcze mam włosy na głowie, ale coraz rzadsze, typowe objawy dziadzienia. ;)

administ

Przyjdzie pora, to na fryzjerze się zaoszczędzi... ;)  :?

Blackend

Co zrobić, niechcem ale muszem. ;)  :?

RafałS

Mnie fryzjerzy nie lubią - maszynka od lat. Teraz przerobiłem, odłączyłem od prądu i też działa.  :lol:

Blackend

Taki unplugged. ;)  :D

RafałS

No, prawie. Na dwóch paluszkach (miast lichych akumulatorków) ponad rok można golić się co kilka dni, a i w podróż zabrać można.  :wink:

Gavroche

vvv

Cytat: RafałS w 2015-08-04, 21:08:01
Mnie fryzjerzy nie lubią - maszynka od lat. Teraz przerobiłem, odłączyłem od prądu i też działa.  :lol:

Mam 2 takie w każdej łazience po jednej,

w jednej był jeden paluszek-akumulator, ale zawsze jak się chciałem strzyc to był rozładowany więc się wpieniłem i wymieniłem na baterię 1.5vAA, którą wymieniam może raz na rok.

druga jest na zasilacz 12V i jest wściekle mocniejsza, żadne mycie i zmiękczanie zarostu przed strzyżeniem/goleniem nie jest potrzebne.
8)

Gavroche

Zupełnie w to nie wierzę, ale wrzucam, bo nieszczęśliwych łysoli wszędzie pełno:
http://m.geekweek.pl/aktualnosci/31761/powstal-skuteczny-lek-na-lysienie

administ

Ale Doktorowi cudownie odrosły... ;)  :lol:

Blackend

madre

:lol:
Ale czy nadal skrzętnie to ukrywa pod peruczką przed światem ?
Gdyby nie admin i Pistis Sophia nie dowiedzielibyśmy się o tym.  :lol: