Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

kalkulator optymalny

Zaczęty przez nowicjuszka, 2011-10-25, 18:34:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

nowicjuszka

jak wróci corka  to mi zmierzy ciśnienie i poziom cukru,nie chce jej jednak mówić ze zle sie czuje bo jest pielegniarka i miałabym wówczas do słuchania ze to skutki diety :x

renia

Wygląda na to, że Tobie "Kwaśniewski" zaszkodził... :( :lol:

nowicjuszka

pewnie to przejsciowe,bylam uzalezniona od cukru w postaci cukierkow,batonikow.... skubany sie buntuje cukru chce. :x ŻO nie szkodzi :lol:  :lol:

renia

Mnie też z początku ciągle na słodkie ciągnęło. Trochę chyba z przyzwyczajenia, a częściowo dlatego, że zjadałam zbyt mało węglowodanów.

nowicjuszka

reniu długo twój organizm domagał sie cukru?
Wczoraj córka zmierzyła mi cisnienie i poziom cukru i wszystko w jak najlepszYm porządku  :D dzisiaj czuje sie rewelacyjnie i co dziwne bylam na godzinnym spacerze,pełna energii.Na obiad mialam sledzie z cebulka w śmietanie 36% jezu jaka pychota,palce lizac.

renia

Cieszę się, że już dzisiaj jest dobrze. Nie pamiętam jak długo miałam te ciągoty na słodkie. Chyba co najmniej pół roku. Ale z czasem będzie coraz lepiej. Jak żołądek się obkurczy to w ogóle z ciągotami na jedzenia będzie spokojnie i skromnie. Jeszcze się zdarza mi ochota na coś słodkiego ale rzadko i w znacznie łagodniejszej formie... :lol: Ciasto czy słodycze, które dawniej uwielbiałam, teraz wydają mi się okropnie słodkie... :x :lol: Np. śmietanę bitą lubię bez cukru, a na początku słodziłam...

nowicjuszka

poł roku :( ale zawsze mozna zrobic sobie bitą smietane :lol: z potarta chociazby 2 kostkami goszkiej czekolady :lol: ale sie rozmazylam :lol:

renia

Pewnie, że można... :lol: nie tylko marzyć... :roll:

JoeB

Cytat: renia w 2011-10-28, 20:01:03
Pewnie, że można... :lol: nie tylko marzyć... :roll:

http://www.lowcarb.ca/low-carb-tools/carb_counter.html

ciekawy kalkulator dla tych co znaja angielski

Radzio

Mało ciekawy, bo nie znam. :D