Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Watrobka a la Stroganoff

Zaczęty przez adampio, 2012-02-10, 10:42:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

adampio

Cytat: admin w 2012-02-10, 15:34:44
Jest to sposób.
Ale przypieczona skórka, to dla wielu najsmaczniejsze z ptactwa!

Tak, ale wyobraz sobie opalanie 10-ciu bazantow i -owek. Nie to mnie nie rajcuje. Jedna kaczke, jedna ges..tak. Ale 10 sztuk innego ptactwa. Ide na latwizne. W zamian dodam, ze  bazanty gotuja sie w smietanie z malsem i boczkiem. To jest kur.... sorrry, krolewskie jedzenie. Nawet bez sorki.

adampio

Cytat: renia w 2012-02-10, 16:50:32
Adampio, ten przepis wydaje się smakowity i masz zdjęcie do niego, może byś tak przeslał go do biura OSO? Ja bym to zrobiła za Ciebie ale strasznie boję się ACTA... :shock:  :(  :wink:

Reniu, umowmy sie tak, ze jezeli znajdziesz ktorys z moich przepisow godny opublikowania, tgo prosze zrob to. NIech ludzie korzystaja. A my bedziemy szczesliwi

renia

Jasne.  :D Nie ma sprawy. Tylko musisz swój numer telefonu podać bo przy przepisach jest on wymagany (podaj na priv - obiecuję, że nie będę w kółko wydzwaniać... :lol:)... :wink:

adampio

Cytat: renia w 2012-02-10, 20:44:26
Jasne.  :D Nie ma sprawy. Tylko musisz swój numer telefonu podać bo przy przepisach jest on wymagany (podaj na priv - obiecuję, że nie będę w kółko wydzwaniać... :lol:)... :wink:
Ty mozesz kiedy tylko chcesz.

renia

Będziesz wisiał jak te bażanty...  :( :lol: :lol: :lol:

renia

Przepis już wysłałam. Chyba powinny być w nim jeszcze podane ilości BTW w 100g potrawy... :roll:

adampio

ale po co komu w 100 gr kiedy potrawa jest optymalna, czyli BTW zachowane.

renia

Pytaj się mnie a ja Ciebie... :lol:

adampio

Prosze Cie bardzo:
B: 10,7
T: 23,4
W: 3,6

renia

Dziękuję Ci bardzo i wyślę te dane tak, żeby wszystko grało jak w szwajcarskim :roll:...banku czy zegarku? :lol:

adampio

Ponoc szwajcarskie zegarki juz chodza za szybko a banki "uwidaczniaja" konta milionerow, wiec z tymi szwajcaeami jest tak jak z ich serem. Duzo dziur. :lol:

renia

No to, żeby wszystko grało jak w góralskiej kapeli... :lol: :lol: :lol:

Radzio

Cytat: adampio w 2012-02-11, 18:45:20
Ponoc szwajcarskie zegarki juz chodza za szybko a banki "uwidaczniaja" konta milionerow, wiec z tymi szwajcaeami jest tak jak z ich serem. Duzo dziur. :lol:

A wiesz Adamie, że na ostatniej ciechocińskiej Konferencji była przedstawicielka szwajcarskich Optymalnych?
Nawet przeczytała swój referat, ... dosyć wzruszonym głosem. To znaczy nie było jej "do śmiechu".

adampio

Dziekuje adminie za zmiane tekstu. :D

Milej niedzieli.

administ