Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Ketony, badanie, ich poziomu, zapobieganie.

Zaczęty przez susi33, 2009-03-17, 15:27:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

To zależy. Gdy nie wiesz, że masz to nie bolą. Gdy wiesz, że masz to -  bolą podstępnie  ;-)   Taki bul podobny do fantomatycznego.    ;-)

Gavroche

Zyon

Czyli ludzie na permanentnej ketozie sa masochistami?  :shock:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Zyon

Jaka kase? Nie, no pytam, bo przeczytalem, ze jak ktos zje za duzo tluszczu na noc to dostaje skurczow od cial ketonowych.
Ja jak zjem za duzo tluszczu to najwyzej sraki dostaje a skurczy nigdy nie mialem.
Work Buy Consume Die

Gavroche

No jedzenie się kupuje zwykle za kasę, a w ketonurii, sika się niewykorzystanymi kaloriami. ;)

Ja ani razu tzw. skurczów nie miałem, raz czy dwa latała mi powieka i kilka razy łapy się trzęsły po treningu.
Nie wiem skąd się biorą skurcze, z braku energii na rozkurcz? :?

Zyon

No nasz fizyk co sie wstydzi laskom mowic o doktorze twierdzi, ze od cial ketonowych.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Nie potrafię się do tego ustosunkować...

Zyon

Tzn chodzi o bole a nie skurcze, ale mniemam, ze o tym mowa. Co moze bolec od cial ketonowych?
Work Buy Consume Die

Gavroche

Łeb, bo mózg najwięcej ich ciągnie.  :lol:

anakin

Cytat: Zyon w 2015-10-07, 10:26:56
Jaka kase? Nie, no pytam, bo przeczytalem, ze jak ktos zje za duzo tluszczu na noc to dostaje skurczow od cial ketonowych.
Ja jak zjem za duzo tluszczu to najwyzej sraki dostaje a skurczy nigdy nie mialem.

Ech. Żałosny z Ciebie człek. Do wszystkiego musisz się przysrać. Tam grzecznie ci to doprecyzowałem: http://www.menshealth.pl/forum/index.php?/topic/13389-dieta-redukcyjna-co-jest-nie-tak/?p=1045244992

A tu się pożaliłeś:
http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4823.msg386451#msg386451

Moja sygnaturka chyba wróci, bo nadal jesteś tą samą szują. Mimo wszystko cieszę się, że nie linkujesz już każdego dnia przynajmniej jednego wątku z forum Dobra Dieta, odkąd vvv, zwany przez Ciebie "Adasiem", tu się zarejestrował i sam żeś począł się płodzić na forum DD. W końcu musisz dbać o pozory.

Zyon

Mylisz zalenie sie z pytaniem, ale rozumiem dlaczego :D
Zreszta sie dowiedzialem, i nie byly to bolace ketony, bo ketony nie "bola" :D
A sygnaturki nie wrzucaj, bo bardzo sie jej boje, nie moglem przez nia spac.
Work Buy Consume Die