Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Kotlet schabowy z plastrem wędzonego podgardla

Zaczęty przez renia, 2012-11-03, 17:07:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

Teresa Stachurska


renia

Jak nie spalę, albo się nie rozsypie, to sfotografuję.  :D

administ

Nie pokazuj, tylko daj do spróbowania. DHL dobrze działa...  :wink:

renia

Nie ma tak dobrze... :? Musi być odbiór osobisty... :P

Zyon

Jeszcze kurier sie po drodze skusi i puste garnki dowiezie :D
Work Buy Consume Die

administ

Ale jak RUDEGO zdjęli, to nie trafię...  :(

renia

Jak zdjęli? :roll: Nie KPW... :roll:  a! chodzi o czołg? Myślałam o naszym rudym Donku... 8) :lol:

renia

Zrobiłam tą pierś z indyka faszerowaną mięsem mielonym...i wyszło "take se"... moim zdaniem nie warta była "skórka wyprawki"...lepszy byłby upieczony np. kawałek karkówki - bez roboty praktycznie i chyba efekt lepszy. Jedynie mój mąż powiedział, że ta pieczeń była wyśmienita... :D Ale myślę, że tak mówił dlatego, że to on tego indyka kupił... :lol:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cbcee2806e198edf.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4aef4e72a9835ce7.html

Blackend

Ja za ptakami nie przepadam i na szczęście szef kuchni tez nie ;)

administ

Czasem tak jest, że nie wyjdzie, albo efekt niezadawalający.  :?
Zawsze ketchupem można potraktować...

renia

Gdyby nie było ketchupu to z pewnością by było dużo więcej rozwodów... 8) :lol: