Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

przysmak orzechowo-migdalowy nr607

Zaczęty przez zofijeczka, 2011-10-08, 13:25:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

zofijeczka

Aby zwiększyć popularność warto zadbać o lepszą oprawą graficzną i fajnie by było jakby w książce z przepisami przy kolejnej edycji zrobić coś w stylu książek Jamiego O.
Piękne zdjęcie każdej potrawy, najpierw co potrzebne i jakie przyprawy warto dodać.

Jak książka pięknie wydana to każdy chce ją na swojej półce postawić. Też chce przeglądać - podprogowo chłonąc jak jedzenie powinno wyglądać :)

ha a może jakiś wątek errata [do książki kucharskiej] - w celu eliminacji chochlików. A może już jest a ją przeoczyłam.

zofijeczka

A miałam zapytać czy ktoś już zrobił [poza Adminem] udany przysmak orzechowo-migdałowy?

W smaku jest przepyszny co by nie mówić.

zofijeczka

i nikt nie ma ochoty na ten przepis :( :::::::::::::::::::::::::::::::::::::
a to takie dobre nawet w nieudanej konsystencji - która do lodów optymalnych jest w sam raz :)

administ

Radzio

Aaa, trufle- przysmak dzikich świń i ... Niemców. :shock: Tak mi strzeliło znienacka do głowy. ;) :D

renia

Cytat: admin w 2013-05-26, 10:36:35
http://www.rmf24.pl/foto/tylko-w-rmf24/news-smaczny-prezent-na-dzien-matki-czyli-pralinki-domowej-roboty,nId,972781 - można z okazji Dnia Mamy, tylko trzeba trochę wprawy, aby się nie rozczarować...  :wink:  :D

Elegancja - Francja... :D najbardziej podobają mi się te z kokosem i te z płatkami migdałowymi... :D

Nie wiem czy kiedyś je zrobię... :roll: Pokażę je córze i zobaczę co ona na to. Ona lubi takie "zabawy"... :D

zofijeczka

i wychodzą :) ten przepis najwyrażniej prostszy - choć ja je robię w formie babeczek w papierkach aby sobie rąk nie usmarować podczas jedzenia :)

zofijeczka

Kochany adminie,
jakbyś robił to przypadkiem zrób zdjęcia bo nie uwierzę inaczej, że to w całości wychodzi
może się uda jakaś seria zdjęć :P