Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Czytanie i słuchanie ;)

Zaczęty przez slawek, 2007-07-29, 11:58:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy chciałbyś aby na www.dr-kwasniewski umieszczać równolegle wersję tekstową czytanych przez Jana Kwaśniewskiego artykułów ?

Tak
30 (78.9%)
Nie koniecznie
4 (10.5%)
Jest mi to obojêtne
4 (10.5%)
Nie
0 (0%)

Głosów w sumie: 38

Krystyna*Opty*

Dzięki Wam, za miłe uwagi  :)
Ewo, Tobie również dziękuję za sympatyczny odzew i info!  :)

Dodam, że z przyjemnością słucham i piszę wszystkie teksty dr. Kwaśniewskiego, ponieważ po prostu od zawsze mnie interesowało takie syntetyczne, kompleksowe, (a nawet ujęte w perspektywie czasowej), spojrzenie na wiele zjawisk życia.
To tak jakby podróżując mieć mapy o różnych skalach w kieszeni i wiedzieć dokąd się zmierza i dlaczego...  8)
To bardzo cenna wiedza, jaką miałam szczęście poznać dzięki dr. Kwaśniewskiemu i Toanowi również!  :)

Robię to poniekąd także dla ewentualnych własnych potrzeb, bo nieraz już w dyskusjach w sieci brakowało mi takich odnośników* i z pewnością sama z nich będę korzystać  8) 
*a odwoływanie się niegdyś do niektórych archiwalnych tekstów z miesięcznika OPTYMALNI zostało mi kiedyś praktycznie zabronione (?) - argumentem było "prawo autorskie"...  :?   Tym samym w dyskusjach sieciowych "zostałam na lodzie" i bez możliwości korzystania z pisma optymalnych...  :? Jak więc propagować DO?...  Nie rozumiem takiej polityki red. Boryckiej, no ale trudno...  :(

Na szczęście Toan wyszedł naprzeciw naszym wspólnym optymalnym potrzebom.  DZIĘKI, Toan!   :)

No i oczywiście dziękuję nieustająco sympatycznemu Sławkowi  :)  za zainicjowanie pomysłu, zawsze się dobrze rozumieliśmy :)

Pozdrawiam wszystkich Optymali tłuściutko!...  ;)

slawek

No "smalcem po łapkach" ;)

Rudka

Właśnie chciałam powiedzieć ,że żaden krem na moje spracowane łapki tak dobrze mi nie robi
jak smalec -no i jak oszczędnie- bo kostka smalcu jest tańsza od najtańszego kremu do rąk.

toan

Krystyna!
Potwierdzam otrzymanie kolejnych txt. Jest już do "wysłuchania" prezes Jany, zapraszam i dziękuję!
Mam około dziesięc godzin dźwięku ze spotkania w C-ku i rozterkę - co z tego wybrać! :(

Krystyna*Opty*

Toan!
Z pewnością aż 10-ciogodzinne spotkanie wymaga zredagowania, no i streszczenia najistotniejszych wypowiedzi do "optymalnych" ;) rozmiarów...  :D  Mogłabym Ci pomóc i np. spróbować opracować jakąś część tych nagrań, a Ty ewentualnie wniósłbyś do tekstu poprawki. Co Ty na to?  :)