Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Ale na szczęście "lex szarlatan" zabroni takich zabobonnych praktyk... ;)  :lol:
Jakby co to do Diety i Prądó Selektywnych Doktora Kwaśniewskiego się nie przyczepią, bo jedno i drugie jest "procedurą medyczną" albowiem...  8)

admin

https://wizjonerzyzdrowia.wprost.pl/11971090/flozyny-systemy-monitorowania-glikemii-trzeba-stosowac-jak-najczesniej.html - "leczenie" cukrzycy - cukrzycą.  8) Wspomniałem na ten temat w mojej książce - flozyny blokują w nerkach resorpcję glukozy z moczu pierwotnego do krwi, dlatego jest ona wydalana z moczem - czyli wywołują klasyczny objaw cukrzycy.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2025-07-25, 10:46:00https://wizjonerzyzdrowia.wprost.pl/11971090/flozyny-systemy-monitorowania-glikemii-trzeba-stosowac-jak-najczesniej.html - "leczenie" cukrzycy - cukrzycą.  8) Wspomniałem na ten temat w mojej książce - flozyny blokują w nerkach resorpcję glukozy z moczu pierwotnego do krwi, dlatego jest ona wydalana z moczem - czyli wywołują klasyczny objaw cukrzycy.  8)
Skoro blokują wchłanianie W, to po co je spożywają... A gdy nie wchłoną to zwiększą podaż W i taka z tego koło-myja. No ale to są schematy potłuczonych korporacyjnie dla potłuczonych na dobicie itd. :-\

Blackend

Najprościej zlikwidować zbyt dużą podaż cukru jak proponował Doktor i kombinować nie trzeba.  8)
Ale to zbyt proste jest żeby na tym zarobić.  8)
Jak z witaminą C - ale jak się dobrze pokombinuje, to można wymyślić wit. C lewoskrętną i być w prawdzie.  :lol:  :lol:

admin

No nie wiem, ale choć zawsze prawoskrętnie załamuje światło, to ponoć to "L" oznacza "konfigurację cząsteczki" - i już jest L-wit.C wyjaśniona "naukowo" ...;)

Blackend

Pamiętam jak dałem się wkręcić i mówię do kobiety w aptece, czy ma pani może tę lewoskrętną witaminę C?  :lol:
No nic, nie jestem w stanie tak wszystkich i wszystkiego sprawdzać, ale nabrać się staram tylko raz.  8) 

Zyon

Cytat: admin w 2025-07-26, 10:07:30No nie wiem, ale choć zawsze prawoskrętnie załamuje światło, to ponoć to "L" oznacza "konfigurację cząsteczki" - i już jest L-wit.C wyjaśniona "naukowo" ...;)
Prawoskretna jest dla prawakow, lewo - dla lewakow  8)
Work Buy Consume Die

admin