Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Spalanie tkanki tluszczowej

Zaczęty przez kasara1991, 2013-08-27, 11:53:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

"Mi się ten link nie otwiera" -  :?
Pewnie chwilowo.  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

To działa!  8)
Ale jak on to zrobił? 5*wio? :roll:

administ

Cytat: Zyon w 2015-12-14, 09:25:14
Moze blokada rodzicielska?  :D

Już działa, ale niewiarygodny ten link, bo to z byłej tv-reżimowej jest.  :?
Świetnie, tu przynajmniej powiedzieli, że mleczne są "do niczego"!  :D
No ale to propagowanie "antyglutenozy" - fatalne!  :?  :(

administ

A to od nadmiaru białka tak się przeważnie dzieje.  8)

renia

Czasami z tym białkiem przesadzam... :? 8)

vvv

Bo białko jest jak lekarstwo,
a do zalegania w kichach nadaje się doskonale kapusta kiszona jedzona z tłuszczem.
:wink:

Anulka177

Takie dziwne objawy mam, że jak przychodzi pora na obiadokolację i przed nią idę pobiegać, to po powrocie apetytu nie mam jeszcze przez minimum godzinę. Czy wtedy mój organizm zadowala się tłuszczem odłożonym, zapasowym?  :roll: Taka opcja bardzo by mi się podobała  :)

Gavroche

Cytat: Anulka177 w 2016-02-15, 13:22:13
Takie dziwne objawy mam, że jak przychodzi pora na obiadokolację i przed nią idę pobiegać, to po powrocie apetytu nie mam jeszcze przez minimum godzinę. Czy wtedy mój organizm zadowala się tłuszczem odłożonym, zapasowym?  :roll: Taka opcja bardzo by mi się podobała  :)
Mam tak samo, po każdym wysiłku fizycznym, 45-60 minut nie ma mowy o jedzeniu, choć sporadycznie są wyjatki.

Diogenes z Synopy

na jedzeniu z niższą podażą węglowodanów i wyższą białek i tłuszczy chudłem najmocniej na czczo rano po intensywnym basenie. Godzinę po nim - byłem głodny jak wilk. Pół makowca czy szarlotki  wciągałem co mi Zosia upiekła, w progu. Ale chudnie się z tłuszczu i mięśni.

Na Optymalnej to bym  całe węglowodany należne  jadł wieczorem (aby w nocy spalać tkankę tł ). I nie wysilał bym się za mocno.    Teraz tak nie robię, bo nie mam po co. A i nie lubię jednorazowo węgli tyle jeść.

Zyon

Cytat: Gavroche w 2016-02-15, 15:23:46
Cytat: Anulka177 w 2016-02-15, 13:22:13
Mam tak samo, po każdym wysiłku fizycznym, 45-60 minut nie ma mowy o jedzeniu, choć sporadycznie są wyjatki.

Ejno, ja miewam podobnie a nawet w ogole pozniej jem
Work Buy Consume Die